8241
Beatos virtuvė

Laikas cukrinei audrai

(1)

Apsidairiau, kad visai nebėra jokių saldumynų? Taip, blog‘e jau toks sūrus štilis, gal atėjo laikas cukrinei audrai? Šiandien kaip tik pradėjau rytą su cukrumi, tiksliau, su cupcakes, jau pasigyriau šiandien apie tai FB. Ir jau esu ne kartą kalbėjusi apie cupcakes maniją čia, UK. Jie tokie spalvoti ir kaip iš multiko, kad nori nenori vilioja… Pasikartosiu, bet cupcakes yra pati geriausia idėja vaikiškiems gimtadieniams, mes kartą netgi darėme vaikams tokią pramogą – „Pasipuošk savo pyragėlį“, kiekvienas užsitepa cukraus ar kremo ir užsibarsto ko nori ant savo pyragėlio. Cukraus bomba – ne kitaip tada išeina, bet smagumas didžiausias. Beje ir vestuvėms cupcakes yra puikus išradimas. O smagiausia tai, kai prieš… (oho, turbūt jau keturi metai, kai aš neturėjau dar nei vieno vaiko, tiksliau, vieną vaiką pilve) ėjome į draugo gimtadienį jubiliejinį ir ten visi vietoj torto buvo apdalyti cupcakes pyragėliais su jubiliato cukrine nuotrauka!!! Ne šiaip keverzone, o normalia cukrine nuotrauka. Tikrai neklauskite, kokia čia technologija ir kiek kainuoja, bet galima ir paprasčiau, manau, išsisukti… Nuotraukas ant kotelių – ir į pyragiukus.

Net ir didžiausius rimtuolius suaugusius tie pyragėliai vienu smūgiu bloškia į vaikystę. Bet yra ir tokių (mano draugė geriausia, skeptikė): nesuprantu, ko jie čia išprotėję dėl tų cupcakes? Man tai neskanu…Tai tiems nemėgstantiems siūlau kokosinę alternayvą.

Saldžios geros savaitės. Ir kol nepamiršau, tai noriu pasakyt, kad atsimenate, kalbėjau apie puikų lietuviško lino prekės ženklą Linenme? Aš jau užsisakiau šaliką iš jų, nes iki Velykų speciali kaina (75 lt/19.99 £) ir Lietuvoje pristatymas nemokamas. Labai jau laukiu, kas dar nematėte, būtinai pažiūrėkite.

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (1)
Komentarai
  1. Karolina. parašė:

    Šitokius sausainius-saldainius mus mokino gaminti brazilas, sakė, kad Brazilijoj per visus gimtadienius tokius valgo. Tik sausainių nededa gamindami. 😉

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.