Raugintų kopūstų troškinys su žolelėmis
Pupelių sriuba su kopūstais
Rūkytos skumbrės salotos su burokėliais
Smidrų tarta su kreminiu sūriu ir šonine
Rikotos virtinukai Gnudi su žalumynais ir smidrais
Žaliasis daugiakruopis su lauko žolių pestu
Augalinis aštrus troškinys su kukurūzų duonelėmis
Varškinės tešlos pyragas su smidrais
Tarta su varške, smidrais ir vytintu kumpiu
Pavasarinės salotos su grikiais, smidrais ir ridikėliais
Smidrai su grietinės, medaus ir garstyčių padažu bei lašiša
Makaronai su kefyro padažu ir smidrais
Sumuštinis su virtų kiaušinių salotomis
Daržovių karis su pupelėmis
Sveikuoliškas desertas su chia, kefyru ir greita namine granola
Veganiški burokėlių kotletukai su grybais
Du pusryčių kokteiliai su kefyru
Tuno salotomis įdarytos bulvės
Bulvių virtinukai su krapesto ir smidrais
Turtingos makaronų salotos
Žaliųjų žirnelių šaltsriubė su feta
Baltoji mišrainė su apelsinų sultimis pagardintu majonezu
Lietuviškas kanapinis sumuštinis su ridikėliais
Airiški bulviniai blynai „boxty“ beveik žemaičių blynų giminės
Traškios vištienos juostelės su kapotomis salotomis
Mango ir kefyro desertas be cukraus
Gaivus vasaros tortas su kefyru ir braškėmis
Špinatų salotos su smidrais ir keptu aštriu sūriu
Grikių košė su žirneliais ir sūriu
Kišas arba paprastai nepaprastas pyragas
Makaronai su tuno kotletukais
Nuogas kišas su daržovėmis
Žalias kugelis su špinatais ir rūkytu varškės sūriu
Makaronai su moliūgų kremu
Tradicinė Drevernos žuvienė
Odetos cukinijų apkepas iš Vasaros žurnalo
Juodos duonos sumuštinis su brie sūriu bei smidrais
Pyragas su grikiais, pomidorais ir sūriu
Makaronai su sūriu, pomidorais ir pupelėmis
Grikiai truputį kinietiškai su krevetėmis ir brokoliais
Salotos su kriaušėmis ir kietuoju sūriu
Šiltos smidrų ir lašišos salotos
Makaronai su smidrais, krevetėmis, mėtomis ir citrinomis
Daržovių karis su padažu „Daržo choras”
Burokėlių rizotas su ožkos pieno sūriu
Vegetariškas mėsainis su pupelių maltinuku
Rytietiški suktinukai su daržovėmis arba springrolsai
Kepti smidrai su sezamais
Makaronai arba pasta „alla Puttanesca”
Kepti smidrai su svogūnų laiškais ir feta
Dzūkijos įkvėpti grybų kukuliukai su grikiais
Vegetariški kepsneliai su jogurtiniu padažu
Blynai be kiaušinių ir su ryžių miltais
Pomidorų salotos su avokadais ir alyvuogėmis
Kefyro, bananų ir uogų kokteilis
Linguini makaronai su parmos kumpiu ir smidrais
Marokietiškas daržovių tadžinas arba troškinys
Saldžių bulvių, moliūgo, perlinių kruopų, lęšių ir špinatų sriuba