Nors geriausias tortas yra silkė, bet yra progų, kai neapsieisime be tikrų smaližių verto pyrago. Pati dairausi, kuo nudžiuginti šiemet šeimą ir atvykstančius draugus Kalėdoms, tad surinkau ir Jums kelis receptus, kurie tikrai verti kiekvieno Kalėdų stalo:
Aguonų pyragas – senas, mano kiek adaptuotas receptas, nepaliksiantis abejingų ir kaip joks kitas – kvepiantis lietuviškomis Kalėdomis.
Įkvėptas šiltų kraštų, puikiai tiks norintiems gaivaus deserto po sočių pietų ir kaip tik mangų sezonui švęsti – mango ir kokosų tortas.
Mūsų miškais kvepiantis meduolinis varškės ir spanguolių pyragas.
Tiesiog klasika, įtiksianti ir šokolado mėgėjams, ir mėgstantiems gaivius desertus, „Juodojo miško įkvėptas“ Vyšniukas.
Tikriems smaližiams – tortas Snickers, kurio receptu mano laidoje dalinosi jaunoji Gražvilė.
O kur receptas pyrago su cukrinem eglutem papuostas?
Miela Beata, labai noriu Kaledinio Beatos virtuves žurnalo… Gyvenu ne Lietuvoje ir deja mano sese ir mama nebegavo… ar yra bent kokia kita galimybe įsigyti si numerį ?
Ačiū labai!
Geru švenčių!