Gal pradėsiu nuo konkrečių dalykų, nes visada, kai jau pasakoju apie žurnalą, tai kaip pradedu tarsi kokia atidaryta užtvanka… Tai kad taip nebūtų, nusprendžiau – metas būti lankoniškai, kad visiems būtų paprasta, ir man, ir jums suprasti ir sudėlioti, koks gi tas Rudens žurnalas „Beatos virtuvė“. Bet aišku, jau nuo vakar ryto nieko kito negalėjau galvoti, tik kad JIS JAU ČIA! Ir jame yra visko: naujų sezoninių receptų, patarimų, kaip dekoruoti namus, linksmų dalykų vaikams ir dideliems vaikams, idėjų, pietų dėžučių, greitų vakarienių šeimai ir daug daug įkvėpimo. Visko, kas mums, moterims, svarbiausia. Na, dabar detalės.
Kugelis
Nieko daugiau nesakysiu, tik tiek, kad žurnale paaiškės, kur yra skaniausias kugelis Lietuvoje ir kaip ten nukeliauti. Bet ne tame esmė. Svarbiausia, kad išvykos į Dzūkiją laukiau kaip laukiamiausios ekskursijos mokykliniame amžiuje… Ir viskas buvo taip puiku, taip įdomu, kad pasiskirčiau sau baudą, jei nepasidalintume.
Slyvos
Pyragas, kurį iškepiau pagrindiniam savo receptui, nustebino net mane pačią, o didžiausia mūsų komandos kritikė įj pagyrė! Ir dar tas pyragas be miltų… Taip, taip, taip!
Skarelė
Karalienė nešioja, Žemaitė nešiojo, tai ir aš galiu. Traukite skareles iš skrynių, užsirišus skarelę apima didžiulis smagumas.
Grybavimas ar seksas?
Ko tie žmonės eina į miškus rudenį? Ne tik grybų sumedžioti, bet, manau, labiausiai tai pailsėti ir savo sielą pamaitinti. Jūs tikrai žinote, apie ką aš čia, o jei nežinote, tai išbandykite. Man viena draugė sakė, kad jai grybavimas geriau nei seksas… Bet ant pjedestalo žurnale užkėlėme tikrai ne kūniškus malonumus, o GRYBUS.
Mandalos ir dietos
Iš pradžių į žurnalą atėjo superinis mano draugės Jurgos Baltos reportažas iš Kokosų salos. O jau tada į kompaniją gimė maisto mandalos, kurios ne tik akiai paganyti tinka, bet ir padės išsirinkti, kokius produktus valgyti, kad mintys būtų giedros, o kūnas – lengvesnis.
Vidinė darna
Kita draugė – Vilma iš Londono kaip visada mums praneša apie naujausias madas. Šįkart apie nerealią mobilią programą, kurią galima pavadinti sporto klubu protui. Aš jau išbandžiau, man patiko, pasirodo, daugelis mano draugų jau irgi ją turi!
Indėnai
Mokat pasidaryti indėno kepurę vaikams? Mokėsite dabar… O jau spalvos!!! Jau grožis!
Namai
Aš pageidavau Linutė išpildė, savadarbės puošmenos mylimiems namams – džiuginkite save ir kitus gražuoliais moliūgais. Pelenės karieta vidurnaktį virto moliūgu, bet mes ne Pelenės, tai žurnale viskas atvirkščiai – moliūgai virsta žvakidėmis, vazomis, spindinčiomis interjero detalėmis ar linksmais piešiniais.
Pietų dėžutės
Kai vienoj dėžutės turi tilpti skanumas, gražumas, nauda sveikatai ir kiti svarbūs vaikams dalykai, atsiverskite rudens „Beatos virtuvė”. Išieškojom, išragavom, neabejoju, kad šie priešpiečiai pradžiugins.
Tai kaip visada, prirašiau nemenkai, bet iš tiesų, dar nė pusės dalykų nepaminėjau. Visa komanda mojuojame skarelėmis ir išleidžiam dar vieną „Beatos virtuvė” numerį į parduotuvių vandenyną. Lauksiu, kol pasieks jus.
Laba diena,
Aš jau vartau….Valio!
Atspejau virseli! 😀
begu nusipirkt! virselis- SUPER! 🙂 http://enjoybypaula.wordpress.com
ACIU JUMS BEATA :-* <3 uz nuostabu zurnala :-*
O kada zurnala bus galima nusipirkti el. parduotuveje?
Jau turiu labai patiko ir idėjų radau Ačiū
o kur galeciau isigyti senesnius zurnalo numerius?
o kur galeciau isigyti senesnius zurnalo numerius?
Siandien isigijau žurnalą, tik atvertus pirmąjį puslapį iš karto radau puiku receptą, pyragą be miltų, liuks, taip ir nuteikė gerai visai dienai nuo ryto. Puikus žurnalas. Ačiū Beatą
[…] buvo Unicefo bėgime. Jis vyko Vingio parke. Aš ėjau su dovanomis: „Mamų knyga“, rudens žurnalas „Beatos virtuvė“, Playmobil žaisliukai ir dar skanėstų pažadėjau. Tai ką gi, galvoju, iškepsiu sveikuolišką […]
Noriu pasigirti pavykusiais raugintais kopūstais, iš šio rudens žurnalo. Puikus receptas, nors per neapsižiūrėjimą vietoj saujos šaldytų spanguolių įdėjau sauja šaldytų jaudonųjų serbentų, kopūstai gavoji tobuli, vyras valgė netardamas nė žodžio, o vaikai vis prašė pakartoti 🙂 Greitu metu raugsiu vėl. Prisipažinsiu, buvo keista, kad recepte nėra cukraus, kaip būna tradiciniuose receptuose, tačiau pasiryžau, pabandžiau ir likau susižavėjus, skaniausi ir sveikiausi kopūstai 🙂 Ačiū Beatai, ir Beatos draugams Karolinai su Dariumi 🙂