Spausdinti

Šiek tiek karbonizuotas, rūgštus ir gaivinantis rytietiškas rauginto pieno gėrimas „Airanas“ man skanus ir natūralus, be jokių papildomų įmantrybių. Na bet jei esate iš tų, kuriems „Airano“ skonį dar reikia prisijaukinti, siūlau pirmiausiai su juo susipažinti ragaujant rytinį kokteilį. Saldūs gerai prinokę bananai, gaivumo suteikiantys ananasai gerai derės su natūraliu „Airano“ rūgštumu, o ciberžole ne tik suteiks gražios spalvos, bet ir sustiprins legendomis apipintas šio gėrimo ilgaamžiškumo savybes.

Airano kokteilis

0
komentarai
4
Porcijos
3 asm.

Reikės:

500 ml rytietiško rauginto pieno gėrimo „Airanas“
3-4 gerai prinokusių bananų
100 g gerai prinokusio ananaso
didelio žiupsnio ciberžolės
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Gaminame kaip viens du trys: bananus nulupame ir pasmulkiname, ananasą nulupame ir supjaustome gabaliukais, viską sudedame į kokteilinę (galima išsiversti ir su maisto trintuvu).

2

Supilame atšaldytą „Airaną“, užberiame ciberžolės ir viską gerai suplakame. Išpilstome į stiklines ir mėgaujamės.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Airaną nesunku pasigaminti namie, tiesiog natūralų (graikišką) jogurtą su vandeniu praskiesti. Taip pas mus Turkijoje namie šeimininkės daro, jei neturi Airano. O gazuotas airanas tai keisčiausias matytas dalykas, Turkijoj nieks tokio nesuprastų.

Rašyti komentarą