Idealus pikantiškas užkandis šventiniam stalui.
Aštrūs įdaryti kiaušiniai
Reikės:
Gaminimas
Kiaušinius išilgai perpjauname pusiau ir atsargiai išimame trynius.
Keptuvėje ant gabalėlio sviesto pakepiname smulkintą chorizo dešrą, kol paleis riebaliukus ir truputį apskrus. Į tą pačia keptuvę siunčiame ir smulkintus išmirkytus baravykus, laiškinius svogūnus ir trumpai juos pakepame.
Keptuvės turinį, kiaušinių trynius, majonezą ir atriųjų paprikų miltelius sukrečiame į elektrinio trintuvo indą. Viską sutriname iki pastos konsistencijos. Jei masė atrodo per tiršta, įdėkite dar šiek tiek majonezo. Paragaukite, ar užtenka prieskonių
Gautą kremą galime tiesiog arbatiniu šaukšteliu sudėti į baltymus arba tai padaryti pasinaudodami konditeriniu švirkštu – išspausti gėlytes ar kitus raštus.
Prieš patiekiant, įdarytus kiaušinius pagardiname smulkintais krapais ir juodaisiais pipirais.