Spausdinti
Nieko nesvėriau – avižas, kokosą ir riešutus matavau nedidele stikline apie 180ml talpos. šiaip čia svarbu pats principas, bet viskas elementaru, kaip vaikų darželyje ir tikrai laisvai galima gaminti su dviejų trijų metų vaikais….
Taigi, mano pavasario resolution: pagerinti, atnaujinti blogą (t.y. sudėti linkus ir dar kokį vieną kitą update, gadget ar pribombasą). šiaip, kalbant apie kitų žmonių nusipelnymus šioje srityje, tai visų pirma, garbės raštą norėčiau įteikti Sauliui iš manovirtuvė.com už puikius, informatyvius ir konkrečius video, ne veltui žmogus kulinarijos mokslus baigė! taip pat mačiau, ir Bri iš tastyart video įdėjo, tikrai tikrai labai smagu, gražu ir pagirtina… o ir dar vienas dalykas, dėl didžiausio periodiškumo, be abejo, garbės raštas iš manęs keliauja mielajai Elžbietai iš žaidžiame virtuvę, kuri parašo po įrašą per dieną, va čia tai moteris! Štai jums efektyvumo ir periodiškumo pavyzdys LT food blogų pasaulyje 🙂
Geros dienos visiem!

Avižiniai, kokosiniai, riešutiniai batonėliai

0
komentarai
0
Reklama
41010
Porcijos
10 asm.

Reikės:

1 indelio kondensuoto pieno
100 g sviesto
2 stiklinaičių avižinių dribsnių
2 stiklinių kokosų drožlių
1 stiklinės migdolų skiedrelių
1,5 stiklinaitės rice crispies (sausi pūsti ryžiai - sausi pusryčiai) bet tinka ir cornflakes, svarbu, kad nebūtų saldūs ir cukruoti
Kaip gaminti?
Reklama
38285
Reklama
41010

Gaminimas

1

Visus sausus dalykus į vieną didelį dubenį. Kondensuotą pieną užvirinti puodelyje, truputį pamaišant leisti pakunkuliuoti, kad jis truputį patirštėtų ir nuo dugno maišant pradės kilti tokie kaip karamelės gabalėliai.

2

Tada sudėti sviestą, kad pastarasis ištirptų ir, kai kondensuotas pienas ir sviestas yra vienu tonu spalvos prasme tamsesnis, nei buvo iki šiol, viską užpilti ant sausų dalykų ir greitai sumaišyti. (šiaip galima ir nelaukti, kol pakeis kondensuotas savo spalvą truputį, čia tik šiaip, kad labiau karamelinį skonį įgautų)

3

kokį nors indą ar kepimo skardą, ar torto formą iškloti cling film plėvele plastikine, kad kraštai laukan liptų, sudėti visą mišinį ir paspausti rankomis pradžioj, o paskui mentele viską – turi būti vidutiniškai šlapia, nelipti prie rankų, klijuotis į vieną krūvą po truputį….

Reklama
41011
4

Ir viskas – užlankstyti plevėlės kraštus ant viršaus ir į šaldytuvą keletui valandų arba į šaldiklį, jei reikia greičiau…. sakyčiau, labai stulbinančiai skanu ir super paprasta….

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą