Spausdinti
Balzaminis kepsnys
Porcijos
6 asm.
Reikės:
500 g mėsos
3 šaukštų sojų padažo
2 skiltelių česnako
1 šaukšto pomidorų padažo
2 šaukštų raudonojo vyno acto
juodųjų pipirų gausiai
Kaip gaminti?
Reklama
Gaminimas
1
Marinato ingredientus sumaišykite ir pamarinuokite mėsą, geriausia per naktį.
2
Kepkite ant kaitrių žarijų, bet ne ilgai.
Ingredientai
Reklama
Nuostabu! Mesyte gavosi pasakisko skonio. Nor as ne labai moku ruosti jautiena , Bet jau kepsneliai – svajone! Aciu uz receptuka. 🙂
O galima su situ marinatu kiaulienos sprandine?galima orkaiteje ar geriau ant keptuves?
galiu vietoj vyno acto pilti balzamika ?ir kepti gerai ikmaitintoj orkaiten ant groteliu ?
kiek laiko reikėtų jautienos kumpį kepti orkaitėje, kad neperkeptu ir būtų sultinga (ne pusiau žalia)? Iš anksto dėkoju