Tie, kas ragavo, sakė, kad nieko skanesnio nėra burnoje turėję…
Baravykai su svogūnais
Reikės:
Gaminimas
Svarbiausia labai gražiai supjaustyti svogūnus ir ant silpnos ugnies su trupučiu aliejaus ir sviesto kepinti, kol visiškai suminkštės ir vos vos pagels. Kaip patikrinti, ar jie tinkamai paruošti? Suspauskite griežinėlį: jei ištirpsta ir nieko nelieka tarp pirštų – jau tinkamai. Šitas procesas tikrai nėra greitas, kuo ilgiau ir lėčiau kepsite – tuo geriau (užtruksite mažiausiai 45 minutes).
Kitoje keptuvėje, aišku, daug trumpiau, bet vėlgi lėtai ir atidžiai svieste pakepinkite supjaustytus baravykus.
Keptuvių turinius sumaišykite, įberkite druskos, pipirų.
Valgykite karštus ar šaltus su juoda duona.