Kiaulienos troškinys
Reikės:
Gaminimas
Juostelėmis supjaustome dviejų rūšių mėsą. Ją pasūdome ir apvoliojame miltuose. Pakepiname gerai įkaitintame puode su aliejumi. Apkepintą mėsą išimame į atskirą dubenėlį.
Tame pačiame puode apkepiname pusžiedžiais supjaustytą svogūną.
Svogūnui suminkštėjus, dedame atgal į puodą kiaulieną. Įpilame obuolių sulčių ir paliekame troškintis ant nedidelės ugnies maždaug 40 minučių.
Kol kiauliena troškinasi, išverdame bulves. Joms išvirus, pertriname per sietelį.
Kol bulvės verda, kitame puode sušildome pieną su sviestu. Tuomet bulves sudedame į ištirpintą pieną su sviestu ir gerai išmaišome.
Keptuvėje ištirpdome sviestą, beriame špinatų lapus ir pamaišome, kol lapai subliūkš.
Mėsai baigiant troškintis įdedame čiobrelio ir garstyčių. Pačioje pabaigoje įdedame grietinės ir susmulkintų petražolių saują. Paragaujame ar netrūksta druskos. Išjungiame kaitrą.
Patiekiame bulvių košę, ant jos dedame šaukštą špinatų ir troškinio.
Kiaulienos troskinukas super!!
Labai labai skanus troškinukas. Gaminsiu dar ir dar ir dar…
O kur rasti gaminimo eiga?
O jei nuorodos nebėra?