Spausdinti

Greiti, sveikesni, bet ne mažiau skanūs blynai – būtinai išbandykite!

Blynai be kiaušinių

0
komentarai
2
Porcijos
4 asm.
Kepimo, virimo laikas
6 min.

Reikės:

120 g kvietinių miltų
1 šaukšto maltų linų sėmenų
1 banano
150 ml pieno arba vandens
1 šaukšto medaus arba cukraus
1 šaukšto kokosų aliejaus kepti (tiks ir kitoks)
žiupsnio druskos
klevų sirupo ar skysto medaus
uogų arba riešutų papuošti
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Dubenėlyje šakute iki košelės sutriname bananą. Suberiame miltus ir maltus linų sėmenis.

2

Piene arba vandenyje ištirpiname šaukštą medaus (jei medus kietas, jį šiek tiek pašildome) arba cukraus, įberiame druskos ir supilame skystį į dubenį su trintu bananu ir miltais. Gerai išmaišome.

3

Keptuvėje įkaitiname kokosų aliejų ir kepame blynus. Kiekvieną pusę kepame apie 2–3 minutes, kol blyno viršuje pasirodys burbuliukai, tada apverčiame ir pakepame, kol gražiai paruduos.

Reklama
41011
4

Skanaujame su klevų sirupu, medumi ar mėgstama uogiene. Šalia patiekiame pjaustytų bananų, mėlynių ar skrudintų migdolų.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Tikrai skanųs blynai ir jau ne kartą išbandyti, nes receptukas yra patalpintas tinklaraštyje dar 2016 metais 😉

Rašyti komentarą