Spausdinti

Recepto legenda čia.

 

Braškiniai ledai su jogurtu ir kondensuotu pienu

0
komentarai
15
Porcijos
6 asm.

Reikės:

1 kg trintų braškių
250 ml grietinėlės
1 indelio kondensuoto pieno
400 ml natūralaus jogurto
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

 Jei turite gerą galingą kokteilinę, sudėkite viską ir suplakite, kad susidarytų tyrelė.

2

Saldumą pamažinti galite įdėję daugiau braškių. Tada tik užšaldot ir valgot.

3

O jei jums taip pasisekė, kad turite didžiulę virtuvę ir visus pasaulio rakandus, tai tada pilat į ledų mašiną ir gaminate. (Ji paprastai ir suka masę, ir šaldo vienu metu, tada viskas užšąla glotniai ir maloniai, kaip ledai).

Reklama
41011
4

Arba sušaldot viską į kietą masę, tada sutrinat/perplakat. Svarbu stiprus aparatas, paprastas maisto trintuvas (blenderis) nepadarys. Arba padarykite paprasčiausius ledinukus.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Mieloji Beata, nors mano gamintų braškių ledų išvaizda buvo tokia pati, kaip nuotraukoje, man kažkodėl gavosi tiesiog sušalę ledo luitai, su daugybę kristalų, primenantys ledų skonį. Pjaustyti tą luitą buvo galima gal tik po valandos laikymo kambario temperatūroje, nes buvo siaubingai kietas. Ar galėjo eksperimento nesėkmę įtakoti tai, kad pradedančią stingti ledų masę maždaug po 2 valandų pamaišau tik 1 kartą šakute. O kai masė visiškai sustingo, į kombainą jos nebededėjau, o iš karto valgiau?

  2. Beta, patarkit koks geriausias ledams gaminti aparatas. Aš nusipirkau , bet labai silpnai šaldo.

Rašyti komentarą