Reikės:
Gaminimas
Jei turite gerą galingą kokteilinę, sudėkite viską ir suplakite, kad susidarytų tyrelė.
Saldumą pamažinti galite įdėję daugiau braškių. Tada tik užšaldot ir valgot.
O jei jums taip pasisekė, kad turite didžiulę virtuvę ir visus pasaulio rakandus, tai tada pilat į ledų mašiną ir gaminate. (Ji paprastai ir suka masę, ir šaldo vienu metu, tada viskas užšąla glotniai ir maloniai, kaip ledai).
Arba sušaldot viską į kietą masę, tada sutrinat/perplakat. Svarbu stiprus aparatas, paprastas maisto trintuvas (blenderis) nepadarys. Arba padarykite paprasčiausius ledinukus.
oi labai labai atsiprašau, nežinau kaip čia taip atsitiko, kad tas linkas NUŠOKO iš to susijaudinimo užsinorėjęs ledų, bet matau kad jau radote
oi labai labai atsiprašau, nežinau kaip čia taip atsitiko, kad tas linkas NUŠOKO iš to susijaudinimo užsinorėjęs ledų, bet matau kad jau radote
O kur gaunate tokių dailių pagaliukų?
O kur gaunate tokių dailių pagaliukų?
As pirkau IKEA, bet praktiskai tokius pat maciau RIMI parduotuveje 🙂
Mieloji Beata, nors mano gamintų braškių ledų išvaizda buvo tokia pati, kaip nuotraukoje, man kažkodėl gavosi tiesiog sušalę ledo luitai, su daugybę kristalų, primenantys ledų skonį. Pjaustyti tą luitą buvo galima gal tik po valandos laikymo kambario temperatūroje, nes buvo siaubingai kietas. Ar galėjo eksperimento nesėkmę įtakoti tai, kad pradedančią stingti ledų masę maždaug po 2 valandų pamaišau tik 1 kartą šakute. O kai masė visiškai sustingo, į kombainą jos nebededėjau, o iš karto valgiau?
Beta, patarkit koks geriausias ledams gaminti aparatas. Aš nusipirkau , bet labai silpnai šaldo.
labai skanus ledai man patiko
Iš kur gauti tų pagaliukų ar kaip kitaip čia pasakius ledams ?
labai skanūs ledai gavosi mano dukros puseserė net darė šitus ledus ir jai pavyko