Spausdinti

Sakyčiau, kad šis kokteilis turėtų būti traktuojamas kaip koks desertas net beveik. Braškės ir putojantis vynas labai dera – grynas desertas! Vasariška ir braškiška.

braskiu kokteilis

Braškinis Rosinni kokteilis

0
komentarai
8
Porcijos
4 asm.

Reikės:

Braškių dvi saujos
pusės citrinos sultys
1 kupinas šaukštas cukraus (galite daugiau ar mažiau)
Ledo sauja
pusės butelio putojančio balto vyno
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Visus ingridientus sudedam į blenderį ir sumalam iki tyrelės.

2

Braškių tyrelę pilam į asotį, ten pat dar įdedam keletą ledų, ir užpilam maždaug puse butelio putojančio balto vyno. Atsargiai su pilimu, nes labai putoja, tai reikia po truputį ir lengvai pamaišyti.

3

Tada supilame į taures, ant viršaus užpilti dar truputį  putojančio vyno, kad pasidarytų graži puta.

Reklama
41011
Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Oj, labai smagu matyti alkoholinį patiekalą ir dar taip tinkantį vasaros sezonui! Manau, kad net penktadienio nelauksiu- iškart ragausiu 🙂

  2. Sveika, Beata!
    Pastebejau klaidele – Rossini o ne Rosinni 🙂 Bet skonis nuo to nesikeicia – puikus vasariskas kokteilis! Aciu!

  3. Nu idėja tai superinė – bandysim:) Tik baisu padauginti šito gėrio.
    Beata, paaiškinkite man tokį paradoksą – kodėl dažnai receptuose su uogomis dedama dar ir citrinų sultys ir cukrus. Juk vienas parūgština skonį, o kitas pasaldina. Tai jei nedėdi parūgštinimo, tai gal tada ir saldinti nereikėtų? Nežinau, ar aiškiai klausiu, bet man kartais atrodo, kad tas veiksmas tik dėl veiksmo.

  4. Labas vakaras,
    Gal ir kvailai pasirodys,bet norėjau paklausti kuriuos būtent produktus dėti į blenderį? Braškes,sultys ir cukrų? Iš anksto ačiū.

Rašyti komentarą