Braškinis Rosinni kokteilis
Reikės:
Gaminimas
Visus ingridientus sudedam į blenderį ir sumalam iki tyrelės.
Braškių tyrelę pilam į asotį, ten pat dar įdedam keletą ledų, ir užpilam maždaug puse butelio putojančio balto vyno. Atsargiai su pilimu, nes labai putoja, tai reikia po truputį ir lengvai pamaišyti.
Tada supilame į taures, ant viršaus užpilti dar truputį putojančio vyno, kad pasidarytų graži puta.
Oj, labai smagu matyti alkoholinį patiekalą ir dar taip tinkantį vasaros sezonui! Manau, kad net penktadienio nelauksiu- iškart ragausiu 🙂
Praeita vasara geriau toki kokteili – vaisino per gimtadieni. Labai labai labai skanu.
Sveika, Beata!
Pastebejau klaidele – Rossini o ne Rosinni 🙂 Bet skonis nuo to nesikeicia – puikus vasariskas kokteilis! Aciu!
Nu idėja tai superinė – bandysim:) Tik baisu padauginti šito gėrio.
Beata, paaiškinkite man tokį paradoksą – kodėl dažnai receptuose su uogomis dedama dar ir citrinų sultys ir cukrus. Juk vienas parūgština skonį, o kitas pasaldina. Tai jei nedėdi parūgštinimo, tai gal tada ir saldinti nereikėtų? Nežinau, ar aiškiai klausiu, bet man kartais atrodo, kad tas veiksmas tik dėl veiksmo.
galbut citrina dedama del aromato?
Labas vakaras,
Gal ir kvailai pasirodys,bet norėjau paklausti kuriuos būtent produktus dėti į blenderį? Braškes,sultys ir cukrų? Iš anksto ačiū.