Žalias, sotus, jaukus ir vegetariškas patiekalas. Jei šaldytuve jau pradėjo liūdėti įvairios prieskoninės žolelės ir dažovės – kvieskit jas šen! Tiks ir brokoliai, ir cukinijos ir šparaginės pupelės.
Bulvių virtinukai su krapesto ir smidrais
Reikės:
Gaminimas
Keptuvėje įkaitiname šlakelį alyvuogių aliejaus. Kąsnio dydžio gabalėliais supjaustome smidrus, apkepame su žiupsneliu druskos.
Erdviame puode pasūdytame vandenyje išverdame „Beatos virtuvės“ virtinukus su bulvėmis ir pievagrybiais.
Į keptuvę prie smidrų krečiame pesto padažo, išmaišome. Ten pat sudedame nusunktus virtinukus su bulvėmis, išmaišome ir trumpai apkepame, kad šiek tiek apskrustų. Pabaigoje gardiname juodaisiais pipirais.