Blynai pusryčiams yra klasika, bet nebūtinai jie turi būti saldūs. Man cukinijos niekada nepabosta, galiu jas valgyti visada. Siūlau labai mėgstamą patiekalą – cukinijų blynus. Vietoje kvietinių miltų naudokite kukurūzų miltus, o jei jų neturite tiks ir kvietiniai, tada rinkitės visagrūdžius, jie čia tinka. Prie blynų dar iškepsite kiaušinį, pridėsite skrudintos šoninės juostelę – tikras restoranas sodyboje.
Cukinijų blynai su kiaušiniais ir šonine
Reikės:
Gaminimas
Cukiniją sutarkuojame šiaudeliais. Sumaišome su trintais česnakais, sūriu, kukurūzų miltais, 4 kiaušiniais, prieskoniais bei druska. Gerai išmaišome.
Blynelius kepame keptuvėje su įkaitintu alyvuogių ar kokosų aliejumi.
Atskirai iškepame kiaušinius. Keptuvėje ar orkaitėje paskrudiname šoninę. Uždedame ant blynelių.
Ar galima kuo nors nemiltišku pakeisti miltus? 🙁
Super skanūs blynai!
Hmm… O kodėl būtent kukurūzų miltai?