Blynai pusryčiams yra klasika, bet nebūtinai jie turi būti saldūs. Man cukinijos niekada nepabosta, galiu jas valgyti visada. Siūlau labai mėgstamą patiekalą – cukinijų blynus. Vietoje kvietinių miltų naudokite kukurūzų miltus, o jei jų neturite tiks ir kvietiniai, tada rinkitės visagrūdžius, jie čia tinka. Prie blynų dar iškepsite kiaušinį, pridėsite skrudintos šoninės juostelę – tikras restoranas sodyboje.
Cukinijų blynai su kiaušiniais ir šonine
![komentarai](https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/themes/initializr/assets/img/comment.png)
Reikės:
Gaminimas
Cukiniją sutarkuojame šiaudeliais. Sumaišome su trintais česnakais, sūriu, kukurūzų miltais, 4 kiaušiniais, prieskoniais bei druska. Gerai išmaišome.
Blynelius kepame keptuvėje su įkaitintu alyvuogių ar kokosų aliejumi.
Atskirai iškepame kiaušinius. Keptuvėje ar orkaitėje paskrudiname šoninę. Uždedame ant blynelių.
![](https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2017/05/MAZ-5701-333x500-1.jpg)
Ar galima kuo nors nemiltišku pakeisti miltus? 🙁
Super skanūs blynai!
Hmm… O kodėl būtent kukurūzų miltai?