Spausdinti

Vyniojimas – pakankamai laiko atimantis dalykas. Šis patiekalas labiausiai, manau, tiktų kaip užkandis, jei kokią vakarienę reikėtų ruošti…

Na o šeimos vakarienei po ilgos dienos… hmmm, na, gal ir nebuvo geriausias sprendimas… Ypač po ilgoooosss dienos skraidymų lėktuvais ir t. t… Ir juoba, kai vaikas išbrokijo visus cukinijos „makaronus“.
Bet ačiū „Jaltai“ už idėją :)))

Cukinijų suktinukai su jautiena ir moliūgais

0
komentarai
0
Porcijos
6 asm.

Reikės:

250 g maltos jautienos
50 g šoninės
1 svogūno
2 morkų
1 mažučio moliūgėlio
skardinės pomidorų, konservuotų savo sultyse
1 vidutinio dydžio cukinijos
2 šaukštų kaparėlių (mažučių uogelių, marinuotų šerio acte)
3 skiltelių česnako
balzaminio acto šaukšto
džiovinto oregano, baziliko
pipirų, druskos
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

Pasigaminame troškinį:

1

Svogūną pakepiname aliejuje.

2

Kai jis suminkštėja, dedame šoninę, pačirškiname.

3

Tada dedame jautieną, pakepiname.

Reklama
41011
4

Dedame česnaką.

5

Dedame smulkiai pjaustytas morkas.

6

Pusė moliūgo sutarkuojame burokine tarka, kitą pusę – supjaustome kubeliais.

7

Moliūgą dedame šalia kitų dalykų, sudedame pomidorus.

8

Pridedame  prieskonių ir paliekame troškintis.

Cukinijos paruošimas:

1

Tiesiog bulvių skustuku, gana stipriai prispaudžiant, padarome juosteles, gana nemažai jų reikia padaryti…

2

Sukame triūbeles, į vidų dedame mėsos troškinį. Sustatome į kepimui skirtą indą.

3

Pašauname į orkaitę, kepti reikia apie pusvalandį karštoje orkaitėje.

Reklama
41011
4

Kai jau kepame 15 minučių, užtarkuojame sūrio truputį. Parmezano aš tarkavau…

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą