Vyniojimas – pakankamai laiko atimantis dalykas. Šis patiekalas labiausiai, manau, tiktų kaip užkandis, jei kokią vakarienę reikėtų ruošti…
Na o šeimos vakarienei po ilgos dienos… hmmm, na, gal ir nebuvo geriausias sprendimas… Ypač po ilgoooosss dienos skraidymų lėktuvais ir t. t… Ir juoba, kai vaikas išbrokijo visus cukinijos „makaronus“.
Bet ačiū „Jaltai“ už idėją :)))
Cukinijų suktinukai su jautiena ir moliūgais
Reikės:
Gaminimas
Pasigaminame troškinį:
Svogūną pakepiname aliejuje.
Kai jis suminkštėja, dedame šoninę, pačirškiname.
Tada dedame jautieną, pakepiname.
Dedame česnaką.
Dedame smulkiai pjaustytas morkas.
Pusė moliūgo sutarkuojame burokine tarka, kitą pusę – supjaustome kubeliais.
Moliūgą dedame šalia kitų dalykų, sudedame pomidorus.
Pridedame prieskonių ir paliekame troškintis.
Cukinijos paruošimas:
Tiesiog bulvių skustuku, gana stipriai prispaudžiant, padarome juosteles, gana nemažai jų reikia padaryti…
Sukame triūbeles, į vidų dedame mėsos troškinį. Sustatome į kepimui skirtą indą.
Pašauname į orkaitę, kepti reikia apie pusvalandį karštoje orkaitėje.
Kai jau kepame 15 minučių, užtarkuojame sūrio truputį. Parmezano aš tarkavau…