Spausdinti

Tai mano Izabelė pasiprašė šių saldžių ir ypač sočių blynų. Abu su Jurgiu po du blynus suvalgė. Tokius blynus kepu tik per atostogas arba šventiniais savaitgaliais.

 

Dideli blynai su šokoladiniu riešutiniu kremu ir bananais

0
komentarai
2
Porcijos
4 asm.
Gaminimo laikas
10 min.
Kepimo, virimo laikas
20 min.

Reikės:

3 kiaušinių
1 šaukšto cukraus
žiupsnio druskos
300 ml kefyro
250–280 g miltų
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
30 g sviesto
1,5 banano
8–9 šaukštų šokoladinio riešutinio kremo
uogų patiekti
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Dubenyje kiaušinius išplakame su cukrumi. Supilame kefyrą ir išmaišome.

2

Kitame dubenyje miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska. Kefyro ir kiaušinių masę pilame į miltus ir maišome. Sviestą išlydome ir supilame į blynų tešlą. Išmaišome. Bananus plonai supjaustome griežinėliais ir atidedame.

3

Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus ir liejame vieną didelį blyną. Dedame kupiną šaukštą šokoladinio kremo, atsargiai jį paskirstome ant blyno ir uždedame saujelę pjaustytų bananų. Užkrečiame dar tešlos, kad paslėptume kremą. Pakepame, apverčiame ir toliau kepame.

Reklama
41011
4

Kad neatšaltų, laikome iki 140 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekiame su uogomis.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai

Rašyti komentarą