Rudeniškas ir lengvas, maistingas ir naudingas patiekalas tiek pietums, tiek vakarienei.
Įdarytos saldžios bulvės
Reikės:
Gaminimas
Kaitiname orkaitę iki 180 C.
Bulves įvyniojame į foliją ir kepame apie valandą.
Varškę sumaišome su kefyru. Krapus ir laiškinius svogūnus smulkiai supjaustome, agurkus – kubeliais. Suberiame į varškę, pagardiname druska ir sumaišome.
Cukiniją sutarkuojame šiaudeliais. Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus, suberiame cukiniją, beriame aitriąją papriką ir pakepiname kelias minutes, kol suminkštės.
Bulvę išvyniojame iš folijos, įpjauname išilgai, su šaukštu paspaudžiame, atveriame bulvę, dedame kupiną šaukštą varškės ir uždedame dar šaukštą keptų cukinijų.