Spausdinti

Sausainiai minkšti ir skanūs, mano Izabelės sugalvoti ir labai mėgstami. Lengvai pagaminami su vaikais, viens du ir baigta – smagumas!!!

Įžanga apie receptą čia. Sausainiai minkšti ir skanūs, mano Izabelės sugalvoti ir labai mėgstami. Lengvai pagaminami su vaikais, viens du ir baigta – smagumas!!!

photo 3-11

 

Izabelės sausainiai geri

0
komentarai
7
Porcijos
6 asm.
Kepimo, virimo laikas
20 min.

Reikės:

100 g sviesto
120 g farino arba rudo mascovado cukraus (jei near, tiks ir baltas)
120 g kvietinių miltų
4 šaukštai avižinių dribsnių
100 g riešutų sviesto
1- 2 šaukštelių cinamono
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Sviestą, kiaušinį ir cukrų suberiame į vieną dubenį ir išsukam su šaukštu gerai, kad būtų vientisa masė.

2

Tada įsukam riešutų sviestą (naudojome ‘RŪTA’ riešutų sviestą) ir beriam miltus su avižiniais dribsniais bei cinamonu.

3

Tešla minkšta, bet rankomis suformuojame kamuoliukus.

Reklama
41011
4

Dedam ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepam 190C apie 15-20 minučių.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Beata, turite nuostabią padėjėją virtuvėje! Labai graži mergaitė ir matosi – puiki šeimininkė… 🙂
    Izabele, būtinai išbandysim Tavo sausainius. 🙂
    Sėkmės 🙂

  2. Ar aš vienintelė pastebėjau, kad ingredientuose kiaušinis nepaminėtas, o darbo eigoje paminėtas?:) Reikia to kiaušinuko ar ne?

Rašyti komentarą