Spausdinti

Apie šiuos koldūnus daugiau galite pasiskaityti viską žinančioje Wikipedijoje. Bet esmė tokia – kinai yra tikrieji koldūnų specialistai ir meistrai, jų dim sum nėra lygių. Čia tokia supaprastinta versija, kurią aš gaminu savo draugėms. Mes laidoje gaminome naudodami Viduklės tešlą, nes jos pasidarėme labai gausiai ir ji puikiausiai tiko. Tik įdaras ir pagardai kitokie, taip pat ir virimo būdas skiriasi.

 

Gyoza koldūnai iš Rytų

0
komentarai
9
Porcijos
4 asm.

Įdarui:

kiaulienos
krevečių
tarkuoto imbiero
kiniško kopūsto
1 šaukštelio skrudintų sezamų aliejaus
1 šaukštelio sojos
šiek tiek druskos
kalendros
laiškinių svogūnų
1 kiaušinio

Vilgalui:

1 šaukštelio aliejaus
1 šaukštelio skrudintų sezamų aliejaus
lygiom dalim: sojos padažas
½ citrinos sulčių
1 šaukštelio tarkuoto imbiero
čili pipiro (pagal skonį)
smulkintos kalendros
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Iškočiojame tešlą, su stikline išspaudžiame skritulius,  viduryje sudedame įdarą, sulenkiame ir suspaudžiame juos kaip armonikėlę.

2

Į keptuvę įpilame šaukštą aliejaus ir šiek tiek skrudintų sezamų aliejaus, įkaitiname ir dedame koldūnus. Šiek tiek leidžiame pakaisti, įpilame vandens ir uždengiame dangčiu kokioms 5 minutėmis. Tokius koldūnus galima išvirti, išgarinti garuose.

3

Valgome su pagaliukais, pamirkydami į vilgalą.

Reklama
41011
Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. o kiek reikia deti kinisko kopusto i kinisku koldunu idara – ar tiek pat, kiek kiaulienos farso?

  2. visada norejau ismokt bet jau ne pirma kart isitikinu kad su aprasymais beatai nekas..kaip tesla daryti taip ir neparasyta

Rašyti komentarą