Dovanų iš virtuvės gaminti nebūtina, tai yra neprivalote kepti ar virti. Kaip kokie alchemikai galite sumaišyti arbatą ir supilstyti į gražius stiklainiukus.
Atrodo, kad juodoji arbata su prieskoniais ir pienu yra sukurta specialiai šaltoms žiemoms. Įvairių jos rūšių galima įsigyti parduotuvėse, bet paruošti tokią arbatą savarankiškai – vieni juokai, tereikia paieškoti prieskonių ir savo virtuvės stalą paversti mažu arbatos pakavimo cechu.
Jogų arbata Masala chai
Arbatos mišiniui reikės:
Gėrimui paruošti reikės:
Gaminimas
Arbatos mišiniui paruošti sumaišykite visas sudedamąsias dalis.
Arbatai paruošti grūstuvėje stambiai pasmulkinkite prieskonius ir kartu su arbata suberkite į puodelį su vandeniu.
Įtarkuokite nuluptą imbiero šaknį arba suberkite maltą imbierą, pasaldinkite ir užvirkite vandenį su prieskoniais.
Supilkite pieną, išmaišykite ir dar kartą užvirkite. Prieš patiekdami paragaukite, ar nereikia daugiau cukraus.