Kalakutienos kepsnys su brokolių kuskusu, mango salsa ir cukinijų juostomis
Reikės:
Gaminimas
Kalakutienos krūtinėles perpjauname išilgai. Tuomet kiekvieną gabalą įpjauname, kad greičiau iškeptų. Krūtinėlę apibarstome čiobreliu, druska, pipirais apšlakstome alyvuogių aliejumi ir leidžiame pasimarinuoti keletą valandų šaldytuve.
Kol mėsa marinuojasi, pasiruošiame salsą: susmulkiname mangą, persiką ir čili pipirą (jei norite aštriau palikite sėklytes, jei ne – išimkite). Užpilame citrinos sulčių ir viską sumaišome.
Pagaminame brokolių kuskusą: smulkiai supjaustome brokolį. Į verdantį vandenį suberiame brokolius ir paverdame 1-2 minutes. Į dubenį įpilame kuskuso kruopų ir užpilame karštą vandenį kartu su brokoliais. Paliekame išbrinkti.
Kol kuskusas brinksta, ant grilinės keptuvės be papildomų riebalų iškepame mėsą.
Kol mėsa kepa, cukiniją su bulvių skustuku supjaustome juostelėmis. Mėsai iškepus ant tos pačios grilinės keptuvės pakepame cukinijas.
Mėsą patiekiame su kuskusu, salsa ir cukinijomis.
Tokį kepsnį galite gaminti ir su vištientos krūtinėle.
Super receptas:sveika, greita, spalvinga!
O kaip galima paziuret receptu gaminimo eiga, man nei vieno recepto nerodo?