Kai jau paragavau keptos košės, tai nėra kelio atgal – atradau legalų būdą pusryčiams valgyti pyragą. Juk čia košė!
Kepta šokoladinė košė
Košei:
Papuošti:
Gaminimas
Dubenyje šakute sutriname bananus ir sumaišome su kakava, kiaušiniu, pienu, pasirinktu saldikliu ir cinamonu.
Į šią masę įmaišome riešutų sviestą, druską ir avižinius dribsnius. Sukrečiame į kepimo indą. Šitokį paruoštuką galima laikyti pernakt šaldytuve ir iškepti tik ryte, bet galima siųsti į iki 180 °C įkaitintą orkaitę iškart.
Prieš kepdami ant košės uždedame perpus išilgai perpjautą bananą, beriame sezamų sėklų ir užkrečiame tahinio arba riešutų sviesto. Kepame apie 30–35 minutes.
Sveika Beata,
bandau kaip tik recepta ir suabejojau ar tikrai reikia 40g kakavos? Jau 20g man pasirode per daug…
Pagarbiai, Zivile