Spausdinti

Dar vienas dalykas: kiaušinių neperkepti, nes jei tai padarysite, tai tada jie išskirs vandenį ir bus nei gražu, nei skanu tada… Turbūt yra tekę valgyti omletą su vandens padažu…
Ir prašom – prie stalo. Galima kaip kavinėj valgyt – su lašiša arba su šonine… Na ir skrudinta duona labai tinka…

Kiaušinienė: sekmadienio pusryčiai

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

5 kiaušinių
5 šaukštų neriebaus pieno (rašo, kad neriebus yra geriau nei riebus, lygiai taip pat nerekomenduojama grietinėlė, grietinė, jei pieno nėra - tiks ir vanduo)
Druskos žiupsnelio
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Įkaitinti keptuvę. Bet – dėmesio! – neperkaitinti keptuvės, nes tada įmestas sviestas akimirksniu sudegs… Žodžiu, įkaitinti gal kokias 30 s.

2

Tvoti sviestą į keptuvę ir jam aptirpus, pilti kiaušinius.

3

Nusiraminti, įkvėpti kelis kartus ir kai tik kiaušiniai pradės tirštėti, pradėti stumti kiaušinius nuo kraštų į centrą, kol viskas gražiai sukepa tokiais nedideliais gabalėliais… Žodžiu, nepavykęs omletas (man asmeniškai tokie makaluoti kiaušiniai skaniau nei omletas).

Reklama
41011
Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą