Spausdinti

„Beatos virtuvė” koldūnai su kiauliena gali laisviausiai tapti ravioli, jei leisite jiems susidraugauti su pomidorais, baklažanais ir cukinijomis. Patikėkit – kartą paragavę, dažnai tokios draugijos šiems koldūnams užsinorėsite.

 

 

 

„Beatos virtuvė” koldūnai su prancūzišku pomidorų troškiniu

0
komentarai
4
Porcijos
4 asm.

Reikės:

400-800 g „Beatos virtuvės“ koldūnai su kiauliena
alyvuogių aliejaus
1/2 baklažano
1/2 cukinijos
2 keptų ir marinuotų paprikų
1 skardinės konservuotų pomidorų savo sultyse
žiupsnio raudonėlio
1 šaukštelio cukraus
druskos, pipirų
saujos petražolių
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Pradedame nuo daržovių. Baklažanus ir cukinijas supjaustome kubeliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame baklažanus, rozmarino šakelę ir pakepiname, kol apskrus. Suberiame cukinijos kubelius ir pakepiname dar kelias minutes.

2

Suberiame konservuotus pomidorus, supjaustytas keptas ir marinuotas paprikas, beriame gerą žiupsnį raudonėlio, cukraus bei druskos. Išmaišome ir paliekame pasitroškinti apie 10 minučių. Pagardiname šviežiai maltais pipirais ir saujele smulkintų petražolių.

3

Kol troškinasi daržovės, suberiame „Beatos virtuvė” koldūnus su kiauliena ir verdame keliomis minutėmis mažiau nei nurodyta. Išimame iš puodo, sudedame į keptuvę, išmaišome ir pakaitiname dar apie minutę.

Reklama
41011
4

Dedame į lėkštes, pabarstome smulkintomis petražolėmis ir ne nuodėmė būtų užbarstyti ir kietojo sūrio… Eina sau kaip skanu!

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai

Rašyti komentarą