„Beatos virtuvė” koldūnai su prancūzišku pomidorų troškiniu
Reikės:
Gaminimas
Pradedame nuo daržovių. Baklažanus ir cukinijas supjaustome kubeliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame baklažanus, rozmarino šakelę ir pakepiname, kol apskrus. Suberiame cukinijos kubelius ir pakepiname dar kelias minutes.
Suberiame konservuotus pomidorus, supjaustytas keptas ir marinuotas paprikas, beriame gerą žiupsnį raudonėlio, cukraus bei druskos. Išmaišome ir paliekame pasitroškinti apie 10 minučių. Pagardiname šviežiai maltais pipirais ir saujele smulkintų petražolių.
Kol troškinasi daržovės, suberiame „Beatos virtuvė” koldūnus su kiauliena ir verdame keliomis minutėmis mažiau nei nurodyta. Išimame iš puodo, sudedame į keptuvę, išmaišome ir pakaitiname dar apie minutę.
Dedame į lėkštes, pabarstome smulkintomis petražolėmis ir ne nuodėmė būtų užbarstyti ir kietojo sūrio… Eina sau kaip skanu!
Kokiam kiekiui kokdunu sitas padazas? Visam 800g pakeliui?
Gal padazas tikras italas tinka?