Spausdinti

Aš labai mėgstu kopūstus ir valgau juos salotose labia dažnai. Taigi net ir papraščiausias kopūstas su morka ir agurku ar cukinija gali būti super herojus ir super skanumas.

Nepamirškim, kad kopūstas yra tikrai daug saldesnis nei dauguma salotų ir jame daug skaidulų ir daug darbo dantims. Tereikia tik paįvairinti kopūstą: pavyzdžiui, mikrožalumynais ir geru padažu. Ir viskas – taukšt ir vakarienė.

Mano ir Leafood mikrožalumynai, ar rukolos ar mikrožalumynų: žirniai, ridikėliai brokoliai mišinys yra tai kas tikrai suteiks kopūstui daugiau skonio ir pikantiškumo. Ir negalvokite, kad būtinai kopūstui reikia majonezo arba grietinės: mano medaus ir garstyčių padažas su Farmers circle yra tai ko reikia, beje lygiai taip pat ir Cezario padažą galite pabandyti.

Kopūstų salotos su medaus ir garstyčių padažu

0
komentarai
0
Reklama
41010
Porcijos
4 asm.

Reikės:

Pusės kopūsto
1 nedidelės cukinijos
1 morkos (supjaustytos šiaudeliais arba suskustos kaspinėliais)
1 saujos mikrožalumynų, tinka visokie: žirneliai, ridikėliai, brokoliai, rukola
1 šaukšto obuolių acto su žolelėmis (Beatos Virtuvės ir Farmers Circle)
2-3 šaukštų medaus - garstyčių padažo (Beatos Virtuvės ir Farmers Circle)
Kaip gaminti?
Reklama
38285
Reklama
41010

Gaminimas

1

Kopūstus supjaustom. Cukinijas sutarkuojam šiaudeliais, morką – kaspinėliais su skustuku arba sutarkuojam.

2

Į dubenį sudedam kopūstus, cukinijas ir morkas, ant viršaus -mikrožalumynų.

3

Pašlakstome obuolių actu su žolelėmis ir pilame medaus bei garstyčių padažo.

Reklama
41011
4

Šiek tiek pamaišom ir patiekiam – didžiausias darbas buvo susipjaustyti kopūstą!

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą