Aš labai mėgstu kopūstus ir valgau juos salotose labia dažnai. Taigi net ir papraščiausias kopūstas su morka ir agurku ar cukinija gali būti super herojus ir super skanumas.
Nepamirškim, kad kopūstas yra tikrai daug saldesnis nei dauguma salotų ir jame daug skaidulų ir daug darbo dantims. Tereikia tik paįvairinti kopūstą: pavyzdžiui, mikrožalumynais ir geru padažu. Ir viskas – taukšt ir vakarienė.
Mano ir Leafood mikrožalumynai, ar rukolos ar mikrožalumynų: žirniai, ridikėliai brokoliai mišinys yra tai kas tikrai suteiks kopūstui daugiau skonio ir pikantiškumo. Ir negalvokite, kad būtinai kopūstui reikia majonezo arba grietinės: mano medaus ir garstyčių padažas su Farmers circle yra tai ko reikia, beje lygiai taip pat ir Cezario padažą galite pabandyti.
Kopūstų salotos su medaus ir garstyčių padažu

Reikės:
Gaminimas
Kopūstus supjaustom. Cukinijas sutarkuojam šiaudeliais, morką – kaspinėliais su skustuku arba sutarkuojam.
Į dubenį sudedam kopūstus, cukinijas ir morkas, ant viršaus -mikrožalumynų.

Pašlakstome obuolių actu su žolelėmis ir pilame medaus bei garstyčių padažo.

Šiek tiek pamaišom ir patiekiam – didžiausias darbas buvo susipjaustyti kopūstą!
