Tikrai labai skanu ir daržovių daug, taigi labai sveika ir tiems vegetarams, kurie į žuvį nespjauna, patiks… Bravo, Laura!
Lašišos vėrinukai
Reikės:
Gaminimas
Lašišą supjaustome gabaliukais, kaip šašlykui (priklauso nuo jūsų iešmų pobūdžio, bet čia dideli šašlykų iešmai nelabai tiks, reikia plonesnių).
Cukinijas supjaustome maždaug 2 cm riekelėmis ir jas per pusę, pipirą – kvadratais ir svogūną ketvirčiuoti, išdalinti lapeliais.
Viską užpilame prieskoniais, citrinos sultimis, majonezu, grietine ir viską atsargiai sumaišome. Paliekame pasimarinuoti kelias valandas.
Tada sumauname ant iešmelių, suvyniojame iešmelius į foliją ir kepame ant grotelių arba orkaitėje. Aš karštoje orkaitėje kepiau 20 minučių (apie 190 C-200 C).
Tik jei kepsite orkaitėje, tai reikia dar apačioje indą padėti, nes gali išbėgti šiek tiek sulčių. Valgyti išvyniojus iš folijos.
Labai labai puikus receptas!ne viena karta isbandytas,visu ragavusiu be galo be krasto isgirtas!