Spausdinti

Tikrai labai skanu ir daržovių daug, taigi labai sveika ir tiems vegetarams, kurie į žuvį nespjauna, patiks… Bravo, Laura!

Lašišos vėrinukai

0
komentarai
1
Porcijos
4 asm.
Kepimo, virimo laikas

Reikės:

400 g lašišos filė be odos
2 šaukštų majonezo
2 šaukštų grietinės
1 nedidelės citrinos sulčių
1 arbatinio šaukštelio džiovintų mėtų
0.5 šaukštelio džiovinto čiobrelio
0.5 šaukštelio džiovinto baziliko
pipirų ir druskos (nepagailime druskos)
2 nedidelių cukinijų
1 didelio raudono saldaus pipiro
1 didelio svogūno, kurį reikia padalinti į keturias skilteles ir išskirstyti lapeliais
kelių gabalėlių brokolio
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Lašišą supjaustome gabaliukais, kaip šašlykui (priklauso nuo jūsų iešmų pobūdžio, bet čia dideli šašlykų iešmai nelabai tiks, reikia plonesnių).

2

Cukinijas supjaustome maždaug 2 cm riekelėmis ir jas per pusę, pipirą – kvadratais ir svogūną ketvirčiuoti, išdalinti lapeliais.

3

Viską užpilame prieskoniais, citrinos sultimis, majonezu, grietine ir viską atsargiai sumaišome. Paliekame pasimarinuoti kelias valandas.

Reklama
41011
4

Tada sumauname ant iešmelių, suvyniojame iešmelius į foliją ir kepame ant grotelių arba orkaitėje. Aš karštoje orkaitėje kepiau 20 minučių (apie 190 C-200 C).

Ingredientai
Patarimas

Tik jei kepsite orkaitėje, tai reikia dar apačioje indą padėti, nes gali išbėgti šiek tiek sulčių. Valgyti išvyniojus iš folijos.

Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Labai labai puikus receptas!ne viena karta isbandytas,visu ragavusiu be galo be krasto isgirtas!

Rašyti komentarą