Šaltiena, netikras zuikis, virtas liežuvis, kepta žuvis ir dar daug kitų šaltųjų užkandžių džiaugsis šių majonezo pagardų kompanija.
Majonezo pagardo su krienais ir agurkėliais receptą ištobulino virtuvės šefė Rūta Paulauskienė. Visi ingredientai taip puikiai dera, kad, neslėpsim, norisi šaukštais jį kabinti. Gardinkite šaltieną ir kitus mėsos patiekalus.
O pagardas su džiovintais baravykais išsiskiria prabangiu, išskirtiniu skoniu, kurį sukuria garbusis baravykas. Šis padažas yra labai geras būdas sunaudoti džiovintų grybų likučius ir atlaisvinti vietos spintelėse.
Majonezo pagardai Velykoms: su krienais ir agurkėliais bei su džiovintais baravykais
Padažas su krienais ir agurkėliais
Majonezui su grybais reikės:
Gaminimas
Gaminame majonezo pagardą su krienais ir agurkėliais
Dubenėlyje sumaišome „Heinz“ majonezą su krienais. Sudedame smulkiai supjaustytus agurkus bei svogūnų laiškus. Jei mėgstate aštriau, pagardinkite Kajeno paprikomis.
Gaminame majonezo pagardą su džiovintais baravykais
Džiovintus baravykus sumalame kavamale arba maisto malūnėliu į miltukus ir sumaišę su „Heinz“ majonezu paliekame bent 10 minučių, kad atsiskleistų geriausios baravykų skoninės savybės.
Abu padažus ruošėme su sodraus skonio majonezu „Heinz“. Jis pagamintas be dažiklių, skonio stipriklių ir konservantų. Kiaušinius šiam majonezui sudeda laisvai laikomos vištos. Beje, „Heinz“ majonezui naudojami ne kiaušinių milteliai, o kiaušinių tryniai, todėl jis geltonesnis ir riebesnis. Žodžiu, tikrai skanus ir kokybiškas.
Sveiki. O koks mėsos kepinys šalia?