Labai greitas patiekalas, bet labiau tinkamas suaugusiems, nes nduja yra aštri dešra. Bet tikrai tikrai nepasigailėsite jos paieškoje – skonis ypatingas ir su niekuo nesulyginamas. Visa recepto legenda – čia.
Makaronai su nduja dešra
Reikės:
Gaminimas
Į verdantį pasūdytą vandenį suverčiame makaronus.
Kol makaronai verda, į keptuvę sukrečiame šaukštą nduja dešros, švelniai pakaitiname, kol ji „ištirps“.
Beriame smulkiai supjaustytą česnaką.
Metame saują špinatų lapų.
Išvirusius makaronus nusunkiame, verčiame į keptuvę, viską sumaišome. Galite įpilti porą šaukštų vandens, kuriame virė makaronai.
Baigdami užtarkuojame parmezano sūrio arba lietuviško jo atitikmens.
Sveiki, Beata, norėjau paklausti, kur Vilniuje galima nusipirkti nduja dešros?
Sakykit kur Kaune galima butu nusipirkti nduja desros?
Kuom butu galima sita desra? Aciu
Pakeisti sita desra:)
labas, ar galietai parasyti kaip taip daryti?
Iš pradžių kai perskaičiau „nduja”,pamaniau,kad klaida padaryta
Beata dirba reklamai tam tikrų firmų – tai kažkoks Danske cukrus, tai kažkokia ”ypatinga” dešra…Kaip kas išmano,taip užsidirba, o protaujantys atsirenka.
Ndujos, visuomet galite įsigyti Kaune, „Viduržemio Delikatesai”