Spausdinti

Labai greitas patiekalas, bet labiau tinkamas suaugusiems, nes nduja yra aštri dešra. Bet tikrai tikrai nepasigailėsite jos paieškoje – skonis ypatingas ir su niekuo nesulyginamas. Visa recepto legenda – čia.

 

Makaronai su nduja dešra

0
komentarai
13
Porcijos
2 asm.

Reikės:

200–300 g makaronų
1 šaukšto nduja dešros
1 skiltelės česnako
1 saujos špinatų lapų
Druskos
Parmezano užtarkuoti
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Į verdantį pasūdytą vandenį suverčiame makaronus.

2

Kol makaronai verda, į keptuvę sukrečiame šaukštą nduja dešros, švelniai pakaitiname, kol ji „ištirps“.

3

Beriame smulkiai supjaustytą česnaką.

Reklama
41011
4

Metame saują špinatų lapų.

5

Išvirusius makaronus nusunkiame, verčiame į keptuvę, viską sumaišome. Galite įpilti porą šaukštų vandens, kuriame virė makaronai.

6

Baigdami užtarkuojame parmezano sūrio arba lietuviško jo atitikmens.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Beata dirba reklamai tam tikrų firmų – tai kažkoks Danske cukrus, tai kažkokia ”ypatinga” dešra…Kaip kas išmano,taip užsidirba, o protaujantys atsirenka.

Rašyti komentarą