O jei dar turite baravykų ir įkvėpimo paskaitykite apie šio recepto autorę Mariją ir jos dar vieną jos prigrybautų baravykų paruošimo būdą. Marinuoti Marijos baravykai.
Marijos Baravykų sriuba
Reikės:
Gaminimas
Užsiverdame pusantro litro višienos sultinio ir greitai, mažais gabaliukais susipjaustome šoninę ir svogūną. Kepame paeiliui: šoninė, tada svogūnas.
Sultinukas užvirė, metam ten perlines kruopas ir keptuvės turinį. Greitai pasismulkiname baravykus, skutam ir pjaustom kvadratukais morkas ir bulves. Viską į puodą.
Leidžiam pavirti 7-10 minutes. Į puodą, pagal skonį metam: druska, pipirai, lauro lapai. Aš į savo baravykų sriubą visada įdedu sviesto ir gerus du šaukštus natūralaus arba su skoniu lydyto sūrelio. Sriuba netrukus sutirštėja ir tampa mmmmmmmm kokia skani. Viskas. Prieš patiekiant į stalą pabarstom krapais ar petruškom.
Aciu Beata uz skanios baravyku sriubos recepta. Tikrai labai labai skani sriubyte.
Bet perlines per 7-10min neisverda. Viriau daug ilgiau. Sriuba labai skani.
Sriubyte labai skani…valgau ir negaliu sustot….aciu 😉
Labas, Beata norejau paklausti o jeigu aš šita sriubyte sutrynciau ir bacona idečiau ant pačio galo? kaip manot?