Spausdinti
Pati to nebuvau dariusi, taigi pagalbos kreipiaus į patyrusį šių reikalų meistrą Algį, dvidešimt metų kuriantį Daumantų padažus ir pagardus.
Patikėkite, rezultatas nustebino net mane!
Visą gamybos procesą galite stebėti čia.
Beje, supilsčius tokį naminį pomidorų padažą į švarius stiklainiukus drąsiai galima laikyti juos 6 mėnesius.
Naminis pomidorų padažas
Reklama
Porcijos
6 asm.
Reikės:
4 kg šviežių gerai nunokusių pomidorų
4 raudonųjų saldžiųjų paprikų
4 svogūnų
2 galvučių česnako
2 aitriųjų paprikų
300 g cukraus
80 g druskos
150 - 200 g obuolių acto
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
maltų juodųjų, kvapiųjų pipirų, gvazdikėlių, lauro lapų, muskato riešutų
žalių prieskonių: petražolių, bazilikų, kalendrų, rozmarinų, čiobrelių ar kitų jūsų mėgstamų prieskonių
Kaip gaminti?
Reklama
Reklama
Ingredientai
Reklama
Išband
Išbandyta. Tikrai skanu. Žinau, kad dar liko sode pomidorų, reiks pakartoti
Išbandyta. Tikrai skanu. Žinau, kad dar liko sode pomidorų, reiks pakartoti
Super receptas. Dėjau tik 50 g obuolių acto ir nedėjau įvairiausių prieskoninių žolių (neturėjau deja), bet vis tiek gavosi super duper
Parasete klaidinga acto kieki.Video aiskiai rodo,kad reikia sauksto acto{20gr},o recepte rasote -200gr.Taip galima sugadint visa padaza.
Parasete klaidinga acto kieki.Video aiskiai rodo,kad reikia sauksto acto{20gr},o recepte rasote -200gr.Taip galima sugadint visa padaza.
Išmėginau…bet pakeičiau truputį, palei savo skonį… Ir gavos super… Visiems aplinkui – kas ragavo tam patiko.
kiek ilgai galima laikyti
kiek ilgai galima laikyti
Šis receptas tikrai nerealus, vertas dėmesio..
Išbandžiau 🙂 laaaaabai skanu 🙂 kai viriau antrą kartą šiek tiek patobulinau 😀 Kai ko įdėjau mažiau, kai ko daugiau 🙂 Ačiū Beata už receptuką 🙂
Išbandžiau 🙂 laaaaabai skanu 🙂 kai viriau antrą kartą šiek tiek patobulinau 😀 Kai ko įdėjau mažiau, kai ko daugiau 🙂 Ačiū Beata už receptuką 🙂
Labai skanus receptukas, gaminau 🙂 visai šeimai labai patiko 🙂
Išbandėme šį padažą ir deja jo atsargos jau baigiasi 😀 nesulauks žiemos. Tikras naminis…ačiū už receptą 🙂
Išbandėme šį padažą ir deja jo atsargos jau baigiasi 😀 nesulauks žiemos. Tikras naminis…ačiū už receptą 🙂
Tai kaip su tuo actu?
Įtariu, kad vis tik 200 g…
Man teko pirma paragauti drauges pagaminta ir laaaaabai patiko,ne tik man bet ir seimos nariams. Tai dabar susiradau receptuka ir darysiu is karto 2 normas. 😀
Super receptas, vakar viriau, nesitikejau tokio skonio
2 kartus viriau ta padaza. Tai dabar nepamainomas dalykas verdant plova ar lazanija kepant. Mesyte pakepini, uzpili gausiai tuo padazu per puse skiedziu su sultiniu ir i orkaite. Kazkada pabandziau lazanija kepti su tuo tikruoju padazu, kur reikia ilgai virti, bet su siuo padazu ne tik daug greiciau, bet ir skaniau 🙂
Ar galima vietoj aitriosios paprikos naudoti miltelius?
Ar galima vietoj aitriosios paprikos naudoti miltelius?
Padaziukas tai tikrai super,tik recepte acto ir cukraus kiekiai nesutampa.su actu matau jau issiaiskinta.o cukrus video pasakyta kad deti 4 saukstus,o recepte parasyta 300gr.4 saukstai tikrai ne 300gr.
Neralus viriau vakar, verdu vel siandien!!!
Super padažas! jau trečius metus iš eilės ruošiu, darau iš kokių 12-15 kg pomidorų, užtenka ilgai…Šeimyna valgo,o svečiams ypač patinka:), nes jis naminis, ne pirktinis. Padara aštrų su daugiau čiliukų, super vyrams labai patinka….
Bandysiu labai nesusmulkinti daržovių, paimrvovizuosiu..:) Skanaus visiems!!!
Super padažas! jau trečius metus iš eilės ruošiu, darau iš kokių 12-15 kg pomidorų, užtenka ilgai…Šeimyna valgo,o svečiams ypač patinka:), nes jis naminis, ne pirktinis. Padara aštrų su daugiau čiliukų, super vyrams labai patinka….
Bandysiu labai nesusmulkinti daržovių, paimrvovizuosiu..:) Skanaus visiems!!!
o kiek laiko virti? pagminimo eiga kokia..?:)
Viskas papasakota ir parodyta video;)
Viskas papasakota ir parodyta video;)
Sveiki,kodel man nerodo video?.
Nerodo video 🙁
Nerodo video 🙁
Kadangi video neberodo gal aprašytumėte gamybos procesą? Ačiū
Beata tikrai nerodo. Video is not available. O susiruošiau gaminti 🙁
Beata tikrai nerodo. Video is not available. O susiruošiau gaminti 🙁
kasmet as ir drauge verdam:) superinis, patobulinu su ananasais, darau gabaliukais, odeles nulupu, sutrinu su kokteiline ir supilu i padaza. pridedu ananasu. super! kaip kinietiskas:)
kasmet as ir drauge verdam:) superinis, patobulinu su ananasais, darau gabaliukais, odeles nulupu, sutrinu su kokteiline ir supilu i padaza. pridedu ananasu. super! kaip kinietiskas:)
Nerodo, o jau uzkaiciau virti… Oi privirsiu dabar :))))
nerodo visaip bandziau gal kas galite darbo eiga aprasyti 🙁
nerodo visaip bandziau gal kas galite darbo eiga aprasyti 🙁
jus daviau nuorodą į youtube, ten tikrai rodo
Tikrai neatsidaro
Tikrai neatsidaro
Nerodo ir man video 🙁
Nerodo ir man video 🙁
išmokit kompiuteriais pirma naudotis, o ne komentuot nesamonių 🙂
Žiūrėkit per kompiuterį.Per plančetę ir išmanųjį nuoroda neveiks.
Žiūrėkit per kompiuterį.Per plančetę ir išmanųjį nuoroda neveiks.
Ziurekit per kompiuteri. Per plancete ir ismanuji nuoroda neveiks.
Tai kiek to acto realiai?20 ar 200gr?
Tai kiek to acto realiai?20 ar 200gr?
Trumpas proceso aprašymas tiems, kas nemato video.
Sublenderiuojat pomidorus su paprika. Kitame inde sublenderiuojat svogūnus, česnakus ir čili pipirus.
Viską supilame į vieną indą, kuriame virsime. Įdedate kokius norite žaliuosius prieskonius, druską, cukrų.
Verdate ant silpnos ugnies pamaišydami 2-4 val., kol bus pasiektas norimas tirštumas.
Ištraukiate žaliuosius prieskonius, supilate actą ir aliejų.
Išpilstote į indelius.
Gaminam su pačia ir ragaujam,puikiai gaunasi. Ačiū už receptą.
Aš po valandos virimo įdedu kubeliais pjaustytos cukinijjos, tai gaunasi kaip ananaso gabaliukai ir morkų pjaustytų plonesniais skridinėliais. Labai skanu
Nebeatidaro nuorodos:( Labai reikia.
Dariaus iš geltonųjų pomidorų ir geltonosios paprikos,super super vaizdelis ir skonis
Labai gaila, kad nebėra gaminimo proceso video. Esu prieš pora metų šį gaminusi ir labai patiko. Norėjau ir vėl pasidaryti, bet nebežinau proceso. Gaila niekur neužsirašiau 🙁
Labai gaila, kad nebėra gaminimo proceso video. Esu prieš pora metų šį gaminusi ir labai patiko. Norėjau ir vėl pasidaryti, bet nebežinau proceso. Gaila niekur neužsirašiau 🙁
Sveiki, planuoju pagaminti šio išgirto padažiuko Kalėdų dovanėlėms kas gaminote, gal galite parašyti, kiek išeina galutinio produkto iš vieno kiekio? Ačiū!
Sveiki, planuoju pagaminti šio išgirto padažiuko Kalėdų dovanėlėms kas gaminote, gal galite parašyti, kiek išeina galutinio produkto iš vieno kiekio? Ačiū!
Miela, Beata,
Ar išeitų nedėti gvazdikėlių ir muskato?
Miela, Beata,
Ar išeitų nedėti gvazdikėlių ir muskato?
Nelabai supratau, nes raso reik deti 200g obuoliu acto, o video kaip ziurejau Tai dejo tik po sauksta acto ir aliejaus. Tai kiek is tikruju deti obuoliu acto I pomidoru namini padaza?
Tik ką supilsčiau į stiklainiukus, paragavęs šilto produkto jaučiasi per didelis druskos kiekis (tikiuosi atšalus taip nesijaus, kuo abejoju, matyt druskos kiekis apskaičiuotas virimui 2val. Viriau 4val.), acto pyliau tik 50g.ir vaizdas, kad ir tiek per daug, viskas daryta pagal receptą, pomidorai „jaučio širdis”. Gautas kiekis, 2,5 litrai,
Išbandyta. Žiauriai skanu. Kai tik sunoks pomidorai, reiks kartoti vėl, kad nors iki Naujų užtektų.
Ačiū, Beatai ir Algiui
Kur galima laikyti?rūsyje?
Beata naminis pažadas nuostabus ,bet sultys kurios išsiskyrė verdant padažą supyliau į atskirą indą paskui užvirinau ir supilsčiau į stiklainius gavosi nuostabios pomidorų sultys .
o aš per klaidą įdėjau dviguba porciją česnakos, bet nuo to buvo tik dar skaniau
o aš per klaidą įdėjau dviguba porciją česnakos, bet nuo to buvo tik dar skaniau
Nuostabus padažas!
Šiemet pirma karta bandau,patiko labai,kai pastoves skonis bus dar geresnis,tik žoleles surišusi į rišulelį dejau likus val.iki pabaigos.Ačiū Algiui!
Tobulas Idealus kepant naminę picą
O cukraus ne per daug 300g.,vos ne uogienė gausis?
Pastebejau, kad cukraus 300 g ar tikrai tiek? nes video 3 šaukštai!
300g cukraus yra per daug, padazas gavosi labai saldus
Ačiū! Labai geras receptas. Jau trečius metus gaminu, labai skaniai gaunasi. Ačiū labai ❤️.
Labai geras,Tik dėjau maźiau acto.
Labai geras,skanus.Tik dėjau maźiau acto.