Soti ir šventiška mišrainė. Pagaminta su sėklų pilna juoda duona „Beatos virtuvė“ ji bus dar turtingesnė ir išraiškingesnė. Tiks savaitgalio šeimos meniu paįvairinimui ar šventiniam stalui, kai laukiate svečių.
Pupelių ir keptos duonos mišrainė
Reikės:
Gaminimas
Pupeles užmerkite iš vakaro ir kitą rytą išvirkite, tik nepervirkite.
Duoną supjaustykite kubeliais ir apkepkite gilioje, įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol šiek tiek paruduos, bet nepajuoduos!!!! Tik neperkepkite – duona turi būti vos apskrudusi. Nusausinkite duonos kubelius ant popierinio rankšluoščio ir atvėsinkite.
Fermentinį sūrį supjaustykite mažais kubeliais.
Agurką nuskuskite, išimkite šaukšteliu minkštimą ir kas liko supjaustykite mažais kubeliais.
Laiškinius česnakus smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite dubenyje. Pabarstykite druska bei pipirais. Jei mėgstate gardinkite majonezu.
Laiskiniu cesnaku ar svogunu?
labai geras receptukas tik as vietoj agurko obuoliuka dedu.taip pat labai skanu:)
O as Jūsų duona perku internetu Barboros parduotuvėje. Duona puiki ir nusipirkti patogu!
o vietoj majonezo kuo galima pagardinti?
o ar galima deti koncervuotas pupeles? jo siek tiek skiresi nuo virtu..