Kesadilijos nepabosta, nes įdarus galite keisti, varijuoti ir sukurti vis naujų. Tai puikus užkandis draugų kompanijoje ar sotūs pietūs į darbą.
Kesadilijos (quesadillas) su vištiena

Reikės:
Gaminimas
Svogūną ir česnaką susmulkinkite ir pakepinkite. Tuomet dėkite susmulkintus pomidorus ir patroškinkite kol išgaruos didžioji dalis skysčio ir gausite tirštą padažą. Sudėkite suplėšytą vištieną ir prieskonius (čili – pagal skonį). Taip pat galite dėti chipotle pipirų dribsnių ar chipotle en adobo padažo – jie duos nuostabaus dūmiškumo (tačiau tokiu atveju nedėkite rūkytos paprikos).
Sutarkuokite sūrį. Imkite tortiliją, vieną jos pusę padenkite vištiena (apie 2 šaukštus) ir apibarstykite sūriu. Užvožkite kitą tortilijos pusę – gausite pusmėnulį.
Ant nedidelės ugnies pakaitinkite keptuvę. Į visiškai sausą (be jokių riebalų) keptuvę dėkite quesadillas (turėtų tilpti dvi) ir palaukite kol lengvai apskrus. Tuomet apverskite kita puse, palaukite kol sūris išsilydys ir apskrus kita pusė. Supjaustykite į tris trikampėlius.
Galima valgyti tiesiog taip, o galima šalia patiekti padažo – gvakamolės, namie gaminto pomidorų padažo ar šiek tiek jogurto su žaliąja citrina.
oh Dievinu quesadillas! Ypac su salsa arba guacamole salia- ziauriai skanu! <3
https://enjoybypaula.com
Sveiki,
Norėjau pasidomėti, kokį čederio sūrį perkate?
Man atrodo sis receptas ne i ta skyriu papuole. Radau ‘bemesiu primadieniu’ departamente.