Spausdinti

Kopūstų salotos – ar prie mėsainio, ar prie Pekino anties – visada suteikia dar daugiau skonio, sotumo ir kramtymo malonumo. Rekomenduoju jas į stalą kviesti kuo dažniau.

Raudonųjų kopūstų salotos

0
komentarai
0

Reikės:

Pusės raudonojo kopūsto
Pusės Pekino kopūsto
Ryšulėlio kalendrų lapelių

Padažui:

1 aitriosios paprikos
1 šaukštelio rudojo cukraus
3-4 šaukštų baltojo vyno acto
2-3 šaukštų kepintų sezamų aliejaus
druskos
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Abiejų rūšių kopūstus supjaustome plonytėmis juostelėmis – čia labai pasitarnautų mandolina, tik svarbu ja naudojantis saugoti pirštus. Kalendrų lapelius pasmulkiname ir dedame į dubenį su kopūstais.

2

Atskirame indelyje sumaišome visus padažo ingredientus, aitrųjį pipirą supjaustome plonai griežinėliais.

3

Padažu apliejame daržoves, gerai išmaišome ir paragaujame, ar nieko netrūksta

Reklama
41011
Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą