Spausdinti

Universalus panardas (pavadinimas kilęs nuo žodžio „nardinti“, „merkti“) sumuštiniams, salotoms ar valgyti su daržovėmis, karštomis bulvėmis. Vasaros atradimas.

 

 

Rūkytos žuvies ir kario majonezo dip’as

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.
Gaminimo laikas
10 min.

Reikės:

ryšelio laiškinių svogūnų
1 šaukšto aliejaus
200 g majonezo
200 g graikiško jogurto
1 šaukštelio kario miltelių
1 šaukštelio uoginės paprikos miltelių ar saldžiosios paprikos miltelių
žiupsnio imbiero miltelių
druskos
200 g rūkyto karšio
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Susmulkiname laiškinius svogūnus ir kelias minutes pakepiname aliejuje. Majonezą sumaišome su graikišku jogurtu ir prieskoniais, suberiame pakepintus svogūnus.

2

Išimame karšio kaulus, žuvį sudedame į padažą, galima sutrinti trintuvu arba masę palikti rupesnę. Valgome su daržovių lazdelėmis arba tepame ant duonos.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą