Štai ir skani žalia sriuba.
Šaldytų žaliųjų žirnelių sriuba
Reikės:
Gaminimas
Porą supjaustyti riekelėmis ir pakepinti aliejuje keletą minučių, kad suminkštėtų. Įdėti susmulkintą česnaką, leisti jam pašilti, kad pasklis¬tų aromatas.
. Tada suberti žirnelius ir supjaustytą nuluptą obuolį, užpilti sultiniu arba vandeniu ir virti apie 10 minučių.
Sutrinti viską maisto smulkintuvu, pasūdyti, įdėti pipirų, ant viršaus – smulkiai supjaustytų mėtų lapelių.
miela Beata,
mano virtuvėje be manęs lankosi dažniausiai dar du: katinas (jis čia prie nieko) ir mano būsimas vyras. pastarasis netiki obuoliais, salierais, o ką jau ten apie mėtas kalbėti.
tai vat, dėka šios sriubos įkliuvo į tinklus žaliųjų ir sakė „reikės pakartoti”.
ačiū 😉
Labai patiko si lengvai paruosiama sriubyte;) skonis isties nustebino;)
Super sriuba, labai skani, rekomenduoju!
Superinė sriubytė.
Mudu su žmonike ijunkom į šį skanėstą 🙂 pabaigai mes dar sriubytę pasigardinam tarkuotu lydytu sūriu. Kaip tik vėl ja verdu 🙂
Ši sriuba man ypatingai patiko, kitokia ir nenusibodusi. Ir draugas sakė, kad ją dar galiu ir kitą kartą išvirti :). Ačiū, Beata :).
Kokia sios sriubos iseiga? kiek porciju gaunas?
O kam tiek ilgai virti? Juk ir žirneliai ir obuolys ir visa kita susitrintų vos tinkamai sušilę, o kiek vitaminų ir žalios spalvos išsaugotumėt trumpiau virdami!
Sveiki, Beata! Aciu uz recepta 🙂 sakykite, sriuba turi buti saldi ar kazko per mazai idejau?
Ant virsaus uzbarstytas suris?
Labai skani sriuba. Tokia pavasariškai žalia. Ačiū už receptą. Paįvairinome jau šiek tiek pabodusių įprastų sriubų repertuarą.