Bet kuris patiekalas bus daug skanesnis, jei jame derės įvairiausi skoniai. Saldžios kriaušės, švelnaus skonio kietasis sūris „Prussia“ ir netikėtas užpilas su aguonomis – smagiai sproginėjantis ir puošiantis salotas. Tris mėnesius nokintas saldžios grietinėlės sūris „Prussia“ skanus ir vienas, ir visuose patiekaluose, kur tik jums norisi kietojo sūrio.
Salotos su kriaušėmis ir kietuoju sūriu
Salotoms:
Padažui:
Gaminimas
Paruošimas itin paprastas – sumaišome visas padažo sudedamąsias dalis ( jei medus kietas, jį pašildome).
Salotas kruopščiai nuplauname, nusausiname ir suplėšome. Kriaušes supjaustome plonomis riekelėmis, sūrį sutarkuojame.
Į lėkštes dedame salotų lapus, ant jų – kriaušių riekeles, sūrį, užpilame padažu ir pagardiname pipirais.