Porcijos
2 asm.

Reikės:

Salotų lapų (gali būti ir kitokie žalumynai)
2 virtų burokėlių
karšto rūkymo skumbrės
1 agurko (šviežio ar marinuoto)
keleto ančiuvių
kaparėlių
alyvuogių aliejaus
balzamiko acto
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

 Į lėkštę gausiai dedame salotų ir pabarstome kaparėliais.

2

Supjaustome ir sudedame burokėlius bei agurką.

3

Pakankamai stambiai suplėšome ir sudedame į lėkštę skumbrę.

Reklama
41011
4

Sudedame ant viršaus ančiuvius.

5

Viską pašlakstome aliejumi ir balzamiko actu.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai

Rašyti komentarą