Spausdinti

Žalia, gaivi, jei norisi, ir kiek aštresnė trinta šalta avokadų sriuba. Tirštumą reguliuojatės patys, tirštesnė visai kaip koks kremas prie kukurūzų traškučių tiks. 

Ši šalta avokadų sriuba su pasukomis, tačiau galite jas pakeisti jogurtu ar liesesniu kefyru.

Šalta avokadų sriuba su pasukomis

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

4 prinokusių avokadų
1–2 žaliųjų citrinų sulčių
2 česnako skiltelių
1 aitriosios paprikos
250 ml pasukų
300–500 ml vandens
saujos kalendrų
saujos svogūnų laiškų
3 vyšninių pomidorų
druskos, šviežiai maltų pipirų
alyvuogių aliejaus pašlakstyti
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Visus ingredientus, išskyrus nedidelę saujelę kalendrų, svogūnų ir pomidorų, sutriname trintuvu. Vis pilame vandenį ir reguliuojame tirštumą. Pagardiname druska, pipirais.

2

Supilstome į dubenėlius, pagardiname kalendrų lapeliais, smulkintais svogūnų laiškais, skiltelėmis pjaustytais pomidorais, pašlakstome aliejumi. Šalta sriuba geriausia mėgautis karštą vasaros dieną.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą