OOOO Kalėda Kalėda…..Galite uždainuoti:)
Kokteilis Šventinis prieskonių kadrilis su mandarinais
4 svečiams pavaišinti reikės:
Gaminimas
Pradėkime nuo sulčių gamybos. Jei mandarinų gausiai užderėjo, tai galite naudoti tik juos. Tiesa, iš jų spausti sultis teks ilgiau nei iš apelsinų, bet galite padaryti taip – apelsinų ir mandarinų sultis maišyti per pusę. Sulčių reikėtų išspausti apie dvi stiklines. Nepagailėkite, verdant jos nugaruos, nes mūsų tikslas – apelsinų sirupas.
Prieskonius suberkite į sultis ir pastatykite viską virti.
Kai skysčio liks maždaug pusė, tai ženklas, kad reikalas paruoštas. Sultis perkoškite.
Į taurės dugną dėkite šaukštą sirupo, užpilkite cava ir būtinai įdėkite plonai atpjautą mandarino juostelę…
Sveiki,
O kitas vynas netinka? 🙂