Spausdinti
Saulėje džiovintų pomidorų, parmezano ir bazilikų užtepas
Porcijos
4 asm.
Reikės:
Tarkuoto kieto sūrio „Džiugas“ pakelio
Stiklainiuko saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
Kelių bazilikų lapelių
Kaip gaminti?
Reklama
Gaminimas
1
Sūrį, saulėje džiovintus pomidorus su visu aliejumi ir bazilikus suverskite į dubenį ir sutrinkite maisto smulkintuvu.
Ingredientai
Reklama
Beata, o jei turiu minkšų saulėje džiovintų pomidorų be aliejaus, kaip ir kiek juos adaptuoti šiam receptui?
Nerealiai skanu buvo 🙂
Na taip taip taip, viskas liuks, persižiūrėjau krūvą receptų, šitas visai „intuityvus”, tai ir pasirinkau 🙂 Nes tie indeliai, stiklainiukai, pakeliai- visi skirtingų dydžių 🙂 Tai ir dėjau pagal intuiciją, baziliko negailėjau, bet dar įmaišiau ir juodųjų alyvuogių, turiu pasakyt, kad liuks. Žinoma, mėgėjams. Kas nemėgsta aštresnio sūrio kvapo, kažin ar patiks, nors, nusispjaut… 🙂
Ačiū už idėją 🙂