Spausdinti

Saulėje džiovintų pomidorų, parmezano ir bazilikų užtepas

0
komentarai
5
Porcijos
4 asm.

Reikės:

Tarkuoto kieto sūrio „Džiugas“ pakelio
Stiklainiuko saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
Kelių bazilikų lapelių
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Sūrį, saulėje džiovintus pomidorus su visu aliejumi ir bazilikus suverskite į dubenį ir sutrinkite maisto smulkintuvu.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Beata, o jei turiu minkšų saulėje džiovintų pomidorų be aliejaus, kaip ir kiek juos adaptuoti šiam receptui?

  2. Na taip taip taip, viskas liuks, persižiūrėjau krūvą receptų, šitas visai „intuityvus”, tai ir pasirinkau 🙂 Nes tie indeliai, stiklainiukai, pakeliai- visi skirtingų dydžių 🙂 Tai ir dėjau pagal intuiciją, baziliko negailėjau, bet dar įmaišiau ir juodųjų alyvuogių, turiu pasakyt, kad liuks. Žinoma, mėgėjams. Kas nemėgsta aštresnio sūrio kvapo, kažin ar patiks, nors, nusispjaut… 🙂
    Ačiū už idėją 🙂

Rašyti komentarą