Silkė filipinietiškai (Kinilo)
Reikės:
Gaminimas
Nulupame ir susmulkiname svogūną, smulkiai sukapojame žaliąjį čili pipirą, laiškinius svogūnus ir beriame į dubenį.
Nulupame imbiero šaknį, sutarkuojame smulkia tarka į dubenį.
Peiliu sukapojame kalendros žolę, ketvirčiais suraikome pomidoriukus, silkės filė supjaustome riekelėmis ir viską sudedame į bendrą dubenį.
Nuplauname žaliąsias citrinas ir, išspaudę jų sultis, supilame į dubenį bei viską išmaišome.
Kucioms gaminom silke filipinietiskai,buvo fantastiskai skanu.Aciu Beata!
BEATA, KAZKADA BUVAI SAKIUSI, KAD LONDONE GALIM ANUSIPIRKTI SUDYTOS SILKES.
GAL GALIETUM PASAKYTI KUR.
GARSIAJAM ZUVIES TURGUJ NEKARTA KLAUSIUA, nepardavineja, o jei kuris stall ir turi, tai tokiu mazyciu silkuciu,
kur galim anusipirkti normalios backines silkes 🙂 ?
aciu
Pirma karta gaminau Kuciu proga.Galiu pasakyti,viena geriausiu silkiu,mano kada nors valgyta :)) visi ragave prie Kuciu stalo ta pati sake 🙂
Beje teko gaminti ir kitu patiekalu is tavo receptu…SUPER 😉
Sekmes kuryboje…
Dekui Beata 🙂
Puiki silkyte, niam niam, isgaruoja nuostalo pati pirmoji 🙂
Absoliuciai nyki silke, nieko ypatingo.
Ar „zaliasis cili pipiras” tai jelapenas?
Puikus receptas. Gaminau pernai, šiemet vėl gaminsiu. Rekomenduoju 🙂
Čia labai aštru?