Spausdinti

Šioms salotoms su silke netrūksta gaivumo ir pikantiškumo. Salierai ir obuoliai suteiks traškumo ir rūgštelės, svogūnai ir kaparėliai – pikantiškumo, o viską į gardžią visumą sujungs skalsus ir sodrus majonezas HEINZ, kuris yra tiesiog nepamainomas švenčių stalo pagalbininkas ruošiant įvairias mišraines, padažus ar kepinius.

Silkių, salierų ir obuolių salotos

0
komentarai
0
Porcijos
2 asm.

Reikės:

2 silkių filė
1 obuolio
1 rausvojo svogūno
1 saliero stiebo
1–2 šaukštelių marinuotų kaparėlių
1–2 šaukštų majonezo HEINZ
1–2 šaukštelių Dižono garstyčių
šlakelio citrinų sulčių
druskos ir juodųjų pipirų
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Salierą, obuolį ir svogūną susmulkiname nedideliais kubeliais. Į tą patį dubenį su daržovėmis beriame kaparėlius, dedame pjaustytą silkę.

2

Kitame dubenėlyje kelis šaukštus majonezo HEINZ sumaišome su garstyčiomis, druska, pipirais ir šlakeliu citrinų sulčių. Padažą pilame ant daržovių ir viską išmaišome.

Ingredientai
Patarimas

Majonezas HEINZ specialiai subalansuotas lietuviškam skoniui: jis ne per saldus ir ne per riebus, tai tirštas ir skanus majonezas.

Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą