Spausdinti

Kad bet koks patiekalas būtų skanus, reikia maišyti įvairios konsistencijos produktus, derinti skirtingus skonius ir spalvas. Šie principai taikytini net paprastam sumuštiniui.

Greitai marinuotos daržovės yra skanumynas ir prie paprasto troškinio, ir kaip sumuštinio sudedamoji dalis. Visų mėgstamas sumuštinis su juoda duona ir lašiša, greitai marinuotais pankoliais (juos galite keisti cukinijomis) ir salieru yra puikiausi penktadienio pietūs. Skanesni nei bet kurią kitą dieną, nes penktadienis yra penktadienis.

Produktų krepšelį rasite čia.

Sumuštiniai su sūdyta lašiša ir marinuotais pankoliais

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

1 pankolio
3–4 salierų lapkočių
1 šaukšto žaliųjų citrinų sulčių
2 šaukštelių baltojo vyno acto
1–2 šaukštų alyvuogių aliejaus
žiupsnio pipirų
120 g sūdytos lašišos
0,5 obuolio ar slyvos papuošti
salotų lapelių papuošti
2 riekelių „Beatos virtuvės“ duonos su grūdais
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Pankolį perpjauname pusiau ir plonai supjaustome daržovių skustuku. Salierų lapkočius taip pat nuskutame ir supjaustome plonais griežinėliais.

2

Dubenyje sumaišome pankolius, salierus su citrinų sultimis, actu, aliejumi ir pipirais. Paliekame šiek tiek pasimarinuoti. Marinuotų daržovių liks ir salotoms ar kitiems sumuštiniams.

3

Ant duonos riekelių dedame lašišą, uždedame pasimarinavusių daržovių. Obuolį supjaustome plonais griežinėliais ir papuošiame sumuštinį skiltelėmis.

Reklama
41011
Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą