Spausdinti

 Jaukumo, paprastumo ir skanumo viršūnė. Kreminis ožkų sūris meiliai apsiveja bulvytes, o žalieji žirneliai suteikia sultingumo ir saldumo. Dar puiku, kad šios salotos puikiai tinka į darbą ar iškylą.

Šviežių bulvių salotos su ožkų sūriu

0
komentarai
0
Reklama
41010
Porcijos
4 asm.

Reikės:

400 g šviežių bulvyčių
200 g žaliųjų žirnelių
150 g tepamo ožkų pieno sūrelio
3 svogūnų laiškų
krapų
druskos
juodųjų pipirų
Kaip gaminti?
Reklama
38285
Reklama
41010

Gaminimas

1

Gerai pasūdytame vandenyje išverdame bulvytes, kol taps minkštos. Likus porai minučių iki pabaigos, į vandenį suberiame žirnelius ir juos trumpai apverdame.

2

Nupilame virimo vandenį ir dar karštas bulves su žirneliais sumaišome su tepamu ožkų pieno sūreliu – nuo karščio jis truputį paskystės. Pagardiname juodaisiais pipirais, smulkintais krapais ir svogūnų laiškais.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą