Tiesa, aš fotografavau pamiršusi žalumynus, o dėjau smulkiai supjaustytus žolynus elementaris – krapus ir petruškas.
Moliūgas – jėga. Valgykite jį žalią. Beje, tą patį galiu pasakyti ir apie cukiniją.
Šviežių moliūgų salotos su medaus ir garstyčių padažu
Salotoms:
Padažui:
Gaminimas
Moliūgą supjaustome.
Padažo ingredientus sumaišom, užpilam ant moliūgo, tegul sau marinuojasi. Druskos nedėkite. Paskui galėsite, o šiaip gal ir nereikės, nes kaparėliai sūrūs.
Pomidorus supjaustykite, mocarelą suplėšykite. Kaparius supjaustykite dėkite ten pat. Na va ir viskas.
O kuo galima pakeisti agavų sirupą?
Ar galima vietoj kaparėlių vartot nasturtų sėklas?
labai puikios salotos, dėkui 😉
Tai agavų sirupas medaus pakaitalas šiuo atveju?
Suuuper! nesu moliugo megeja, bet sitam kontekste jis tiesiog nuostabus! Aciu, Beata!
Šios salotos tikrai puikios, išbandytos jau ne karta, patiko visai šeimai. Tik mes kaparelius dėjome mažus.
Sveiki. Išbandžiau vakar. Bet be medaus. Vistiek patiko. Tarp ingredientų ne paminetas medus. Medaus dėti pagal skonį , kaip supratau.
pagarbiai Galina
Super! Labai skanu (ir su mažais kaparėliais, ir neturint garstyčių grūdelių):-)