Patiekite mažuose espreso kavos puodeliuose ir mėgaukitės vaikystės kvapais.
Tikrasis karštas šokoladas
Reikės:
Gaminimas
Grietinėlę pakaitinkite, sudėkite pasirinktus prieskonius, uždenkite ir palikite pritraukti.
Po 15 min. grietinėlę vėl pakaitinkite iki užvirs, prieskonius nukoškite, suberkite cukrų ir šokolado drožles,
stipriai maišykite šluotele, kol susiformuos puta ir pakvips karštuoju šokoladu.
o jūsų laidoje buvo pilamas ir pienas,tai kaip cia dabar
O kaip pasigaminti karsta sokolada kaip Operos ir baleto teatre?
O kaip pasigaminti karsta sokolada kaip Operos ir baleto teatre?
Sveiki 🙂
kas tai yra: „Beatos virtuvės“ šokolado drožlės? 😛
Kur galima isigyti „Beatos virtuves” sokolado drozliu?
O butinai reik pirkt Betos sokolada karsta? Gal galite ka nors kita pasiuliti. 🙂
O prieskonius būtina dėti ar jie tik dėl skonio, be to kaip juos paruošti, kad būtų galima dėti į grietinėlę?
Kaitinant sokoladas atsisluoksniavo i dvi dalis: viena – koses konstistencijos, kita – grynas aliejus. Ka neteisingai dariau? Susitvarke tik ipilus papildomai pieno ir gerai ismaisius, bet nesu tikra kad skonis toks kaip ir tikrai turetu buti.
O kiek cia porciju gausis?
O gyvenancioms Didzioje Britanijoje, ka reiketu naudoti: single cream ar double cream?
Sveiki. O man įdomu, ar tarkim pagal šį receptą padarius šokoladą, ir supilčiau į mažas formeles, ar jis sustingtų? Kad būtų šokoladiniai saldainiai. Nes norėtūsi naminių šokoladinių saldainių, o ne parduotuvės su „vitaminais E”……. Jei šis receptas netinka, kaip galima būtų tokius pasigaminti. Labai ačiū 🙂
Labas, Beata 🙂
o ar šis receptas tikų laikyti termose? Planuojamas vakarėlis su karštu vynu ir šokoladu 🙂
Labas, Beata 🙂
o ar šis receptas tikų laikyti termose? Planuojamas vakarėlis su karštu vynu ir šokoladu 🙂
Jūs nuostabi, ačiū 😀
o kaip pagaminti be grietineles.
Sveiki, kodėl nerandu Jūsų parduotuvėje http://www.beatosvirtuve.lt/shop karšto šokolado drožlių? Kur dar galėčiau jų įsigyti?
Kaip sustangdinti šokolada?
Sveika,Beata. O kur dar butu galima nusipirkti „beatos virtuves” karsto sokolado? Noreciau dovanoms…
O tai ant kiek šis receptas žmonių?