Tortilijų suktinukus galima sukti su kuo tik panorėjus. Šįkart siūlau panaudoti produktus, kurių liko ruošiant kitus patiekalus. Minkštą švelnų sūrį atsveria išraiškingo, stipraus saldžiarūgščio skonio marinuotos paprikos, bazilikai suteikia gaivumo.
Svarbiausia, nenaudokite labai šlapių ir sultingų ingredientų – jei suktinukai turės šiek tiek pastovėti, jie gali pavandenyti ir ištižti.
Tortilijų suktinukai iš to, kas liko

Reikės:
Gaminimas
Gaminame suktinukus: marinuotą papriką supjaustome juostelėmis. Tortilijų lakštus ištepame kreminiu sūriu.
Klojame vieną ar dvi kumpio juosteles, kelias paprikos juosteles. Porą bazilikų lapelių suplėšome ant kumpio ir paprikų. Uždedame saujelę gražgarsčių ar sultenių lapelių ir susukame suktinuką. Supjaustome lygiais arba įstrižais ritinėliais.
Patarimas: jei norite šilto užkandžio, prieš patiekdami suktinukus pašildykite orkaitėje.