Varškės apkepas keptuvėje
Reikės:
Gaminimas
Manų kruopas užpilkite verdančiu vandeniu, kad apsemtų. Varškę gerai sutrinkite šakute ar blenderiu. Kiaušinius labai gerai išplakite su cukrumi ir druska. Kiek dėti cukraus, priklauso nuo jūsų skonio – jei mėgstate saldžiai, – dėkite apie 100 g, o jei ne taip saldžiai, pakaks 50 – 70 g cukraus. Sudėkite išvirtas manų kruopas, supilkite pieną.
Keptuvę ištepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais ar miltais ir supilkite paruoštą masę. Kepkite ant vidutinio karštumo arba mažos ugnies apie 40 minučių arba kol apkepas sutvirtės. Kad kepimas būtų greitesnis, galite sandariai uždengti apkepą foliją ir dar dangčiu.
Nejaugi niekas nekepėte apkepo šio? reiks kada išmėgint, nors orkaitę turim…
Nesuprantu kodėl, tačiau visiškai nepavyko, nors ir vadovavausi receptu nuo A iki Ž. Reiks bandyti dar kartą.
Žodžiu neparašyta kaip jį kepti kiek laiko ir kiek laipsnių, todėl aš jį pakeičiau truputį…
Nežinau ar tai geras receptas… 🙁
Labai skanus apkepas, kepu jau antrą kartą pagal šį receptą, viskas gaunasi gerai, tik šį kartą nebarstysiu keptuvės miltais, nes jie pridege, tepsiu tik sviestu
☺️
Išsikepiau šį apkepą ir begalo skanus jis buvo!!! Dar lengva buvo pasigaminti ,tiesiog fantastiška!!!!
Bandysiu ir aš kepti rytoj pietums 🙂 🙂 🙂 🙂