Spausdinti

Kad iškeptumėte tobulą Viktorijos biskvitą – visi tešlai skirti ingredientai turi būti kambario temperatūros. Tad pasirūpinkite kiek iš anksto.

Viktorijos sumuštinis (Victoria Sandwich)

0
komentarai
41
Porcijos
6 asm.

Biskvitui:

200 g sviesto
200 g cukraus
3 kiaušinių
200 g miltų
1 šaukšto grietinės
1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Kremui:

250 g maskarponės sūrio
250 ml riebios grietinėlės
2 šaukštų cukraus pudros
uogų papuošimui
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Sviestą ištriname su cukrumi  šaukštu ar mikseriu.

2

Po vieną mušame kiaušinius ir toliau maišome ar plakame. Viską turime suplankti į purų kremą.

3

Beriame sijotus miltus su kepimo milteliais.  Kepimo formą ar formas patepame sviestu, dugną išklojame kepimo popieriumi. Jei turime dvi kepimo formas – galime tešlą dalinti pusiau ir iškepti du biskvito lakštus. Jei vieną – visą tešlą pilame į vieną ir kepame vieną storesnį lakštą, kurį perpjausime pusiau.

Reklama
41011
4

Imamės kremo. Išplakame grietinėlę su cukraus pudra iki standumo, o tada mentele įmaišome maskarponę.

5

Kai jau biskvitai atvėsta, tepame juos kremu. Galima užtepti braškių arba aviečių uogienės , tada sluoksnį kremo. Galima sutepti tik su uogiene.

6

Viršų galime tepti kremu, galime ir ne. Papuošiame uogomis ir tradiciškai pabarstome cukraus pudra.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Noriu isbandyti si torta. Bet niekur recepte neradau, kiek laiko ir esant kokiai temperaturai reikia kepti? Aciu uz atsakyma!

  2. As gal ir ne i tema,bet bukit mielos kas nors parasykit man sokoladinio torto receptuka,biskvitu sokoladiniu turiu is lietuvos parsivezus,negalvojau kad taip sunku bus su receptu nei anglisko nei lietuvisko nepritaikau,o kita savaitgali gimtadienis,gelbeekit!

  3. Kepiau į vieną viską iš karto, tai išėjo tik kartą perpjauti. Ar taip ir turėjo būti ar kažką ne taip padariau? :/

  4. laidoje maciau daret krema sitam tortui su maskarpones suriu, grietinele ir cukraus pudra, nespejau uzsirasyti kiek ko dejot, gal galit pagelbeti ? 🙂

  5. Labai susizavejau siuo torciuku,ziurejau laida,matesi,kad nesunkiai gaminamas.
    Tik,klausimelis,kai pertepama ar iskart reikia valgyt?O pastovejus per nakti kas gausis?
    Bet man reikia atsakymo dabar…..Nes einu kepti dabar…Noriu iskepti sunaus gimtadieniui….jis grizta ryt…O ryt neturesiu laiko kepti..Todel kepsiu dabar ir laikysiu per nakti…Matysiu kas gausis.Gal jis turi buti valgomas ka tik padarytas?????

  6. Labai susizavejau siuo torciuku,ziurejau laida,matesi,kad nesunkiai gaminamas.
    Tik,klausimelis,kai pertepama ar iskart reikia valgyt?O pastovejus per nakti kas gausis?
    Bet man reikia atsakymo dabar…..Nes einu kepti dabar…Noriu iskepti sunaus gimtadieniui….jis grizta ryt…O ryt neturesiu laiko kepti..Todel kepsiu dabar ir laikysiu per nakti…Matysiu kas gausis.Gal jis turi buti valgomas ka tik padarytas?????

  7. Man tai šis tortas labai skaniai atrodo.Ir labai paprastas.
    P.s Šiaip tavo visi receptai lengvus 🙂

  8. Sveiki, norejau paklausti, kepiau biskvita, jis graziai pakilo, taciau pries baigiant kepti jis man subliusko, kazin kodel? P.S nekepiau apvalioje formoje kepiau stikliniame apbaliae inde

  9. kepa – matysim kas gausis. o ka deti i maskarpones ir grietineles pertepima, kad ji butu galima transportuoti i svecius vaziuojant, gal zelatino ar kokio stindiklio???

  10. kepa – matysim kas gausis. o ka deti i maskarpones ir grietineles pertepima, kad ji butu galima transportuoti i svecius vaziuojant, gal zelatino ar kokio stindiklio???

  11. Pagaminau – nieko, bet antrakart nedaryciau – ypatingai riebus, sunkus kremas ir biskvitas liko sausas, nes kremas neisigere. gal geriau tada maskarpone su pienu maisyt, ne su grietinele…

  12. Kodel skiriasi sio recepto sviesto ir cukraus kiekiai nei buvo sakoma laidoje? Kiek is tikruju reikia deti sviesto ir cukraus? Po 150 g ar po 200 g?

  13. laba diena norejau paklausti kaip reikia padidinti arba pamazinti proporcijos? tarkim 24cm tortas o noriu 28cm arba priesingai? labai dekoju

  14. Nuostabus skonis, nepakartojama 🙂 išbandziau šįryt su maskarponės ikrwmu ir šilauogemis. niekada nesu valgiusi skanesnio, naminio gardėsio! Ačiū už nuostabų receptą! Su meile, Vita

Rašyti komentarą